Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
hahha greska si ti druze aaa rosicky e bolnickiot tim na arsenal taka da ne ocekuvaj od nego neso ... Vela e nov ovde i ne znaeme dali ke bide prvotimec i ako bide dali ke igra dobro a dudu dali ke igra dobro toa e pod golem znag prashalnik a helb veke e zavrsheno a ni bese crorektor na napad .. jas ne sum nisto loso nastroen ali toa se fakti a toa Nasri dali ke potpishe posle 1o dena ete veke bidna 1 mesec ocigledno ima problem i toa seriozen ,,, so znaci visi na konec transferot ... Rvp ne ni e classicen spic nitu znae da igra kako takov ... Bentner e misir neviden sam si roka golovi ... Adeto se poizvesno si zaminuva ,.,,, ni go nema najdobriot igrac od lani Flameni .... Tea ne e classicen spic .. lesno e sea da vikame "KE BIDE" e tokmu taka ke bide na Boxing day da ne izrokaat site ...

a da bide use po ironicna situacijata imame samo eden "dobar" golman a nemame adekvatna zamena ..Fabianski ednas branese ovie od spars mu nacukaa 5ka ... nemame nitu iskusen stoper ... nemame zamena na mestoto na Cesk .. pa drustvo?!?!

Луѓе стварно како можете да сте фанови на Арсенал а зборувате се најлошо во врска со клубот,Венгер...Ако некој сака вистински да ја запознае револуцијата што ја направи Венгер во северен Лондон,нека ја купи "The Professor" биографијата за Арсен Венгер и ке види дека од Арсенал направи тим за респект во Европа и светот,од пијаници направи вистински професионалци,внесе иновативност во секој сегмент од работењето на клубот,со други зборови како што реков направи револуција.Податокот дека Арсенал беше финансиски 2 најодбар играч после Реал Мадрид со неверојатен зголемен приход укажува на тоа дека се работи за голем клуб,со долгорочна стратегија во која интелегенцијата на Венгер ке направи уште чуда за страсните обожаватели на Арсенал.КОГА БИ РЕКОЛ ДЕКА АРСЕНАЛ ИДНАТА СЕЗОНА КЕ БИДЕ ИЛИ АНГЛИСКИ ШАМПИОН ИЛИ ПОБЕДНИК ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ некој ке рече овај не знае што зборува,ама верувајте го следам Арсенал во секоа ситница веќе 12-13 години и знам дека овај Арсенал и натаму ке победува.

CHEARS GOONERS

Луѓе стварно како можете да сте фанови на Арсенал а зборувате се најлошо во врска со клубот,Венгер...Ако некој сака вистински да ја запознае револуцијата што ја направи Венгер во северен Лондон,нека ја купи "The Professor" биографијата за Арсен Венгер и ке види дека од Арсенал направи тим за респект во Европа и светот,од пијаници направи вистински професионалци,внесе иновативност во секој сегмент од работењето на клубот,со други зборови како што реков направи револуција.Податокот дека Арсенал беше финансиски 2 најодбар играч после Реал Мадрид со неверојатен зголемен приход укажува на тоа дека се работи за голем клуб,со долгорочна стратегија во која интелегенцијата на Венгер ке направи уште чуда за страсните обожаватели на Арсенал.КОГА БИ РЕКОЛ ДЕКА АРСЕНАЛ ИДНАТА СЕЗОНА КЕ БИДЕ ИЛИ АНГЛИСКИ ШАМПИОН ИЛИ ПОБЕДНИК ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ некој ке рече овај не знае што зборува,ама верувајте го следам Арсенал во секоа ситница веќе 12-13 години и знам дека овај Арсенал и натаму ке победува.

CHEARS GOONERS
Pa kako da zbori coekot koj 5 sezoni nemame osvoeno nisto be brate? I sea koj treba da se osvoi prodavame igraci od prv tim kao Flamini, Hleb.

Bsplayer ne mu zameruvaj na covekot ... on se teshi deka wenger napail nogu ... nikoj ovde ne veli deka wenger napavil loso ili bilo sto ... no sepak podobro za nego da go pamtime po dobro otkolku po loso ... ocigledno e nadmudren od fergi i toa e fakt bese nadmudren i od Murinio i toa e fakt ednostavno da zaboravime na slavnite demovi koga VIERA HENRY PRIEST LJUMBERG COLE igraa u arsenal poso so niv e lesno se da se ovoi .. ajde sega da go vidam 5 sezoni posti... demek ke se teshime deka Prio ni e pred se UBAVATA IGRA .. e da je E*am taa ubava igraa koga ne vroduva plodovi

CHEARS GOONERS
Така бе брат.Бај Д Веј добредојде.:helou::smir:
Последните кола се сеќавате што правеше Тео?Ке продолжи да напредува уште повеке оваа сезона.Мислите дека Аде ако си оди,Венгер нема да најде негова замена?Гледавте на Европското што правеа Цеск,РвП,Насри(кој КЕ БИДЕ играч на Арсенал)??Замена за Фламини....па тука ти е Сонг(во кој професорот гледа следна ГОЛЕМА ѕвезда),а сигурен сум дека и ке земат на оваа позиција уште некој.
Поздрав.
Едит:Професорот НИКОГАШ не бил надмудрен од Мурињо и СЕФ,туку од милионите кои ги потрошија!

Nadmudren ne bil:nenene:, na pojketo utakmici igravme podobro od niv ama izgubivme zaradi sudii i takvi nesrekjni stfari. Wenger si e super ne bi go menjal za nisto ali mora da mi go naprae filmot i da osvoi nekoja titula NAREDNA sezona bez razlika dali ke kupue zvezdi ili mladi neproverni. Bitno e da se osvoi nesto so nasava igra.

Wenger e car i toj znae so prae i se nadevam deka narednava sezona ke mu dade pojce minutaza na teo , a nasri sigurno ke igra vo prviot tim bidejci wenger e francuzin i mn gi saka francuzite a nasri e zver i nema da go razocara .
ARSENAL NAJAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da da Nasri e grozen igrac tava tava.podobro da go kupi silva od valencija ili frings

Izgleda deka Milan ke plati za Ade 30 m plus gourcuff spored goal.com :helou:

Арсенал е компактен тим,не е Анри или Адебајор или Виера или некој друг. тие се само дел од машинеријата наречена Арсенал.Ако си оди еден играч тоа не значи крај за Арсенал,има нови делови произведени од "фабриката" Венгер кој ке се вклопат сакале душманите или не... Тоа да е јасно за секој вистински фан на Арсенал

hmm okay News time ..
Arsenal ke gi iskoristi parite od transferot na Hleb za Nasri i togas ke bide kompletiran transferot----- znaev deka kaj arsenal lezi zajakot (deka e kaj nas pricinata za cekanjeto)....
2.Arsenal pratil ponuda do Zenit od 19 milioni funti za uslugite na Arshavin , pa ne e losho sumata mozda ke bide opravdena ke vidime toa ne sum bash siguren.. ali dobra ponuda do Zenit i podobra nema da dobijat poso Barcelona im kaza 12ska a Chelsea ne ni pomislia da go kupaat pa i nema koj poveke pari da dade i sigurno ako imaat Um ke go prifatat transferot...poso na Euro igrashe samo 2 natrevari dobri protiv Spania bese ko guska u magla taka da 30 milioni evra nikoj ne dava badijala
i ajde veloso ni treba sum go gledal kako igraa epten cool decko e neso od kalibrot na Yaya ni treba takov covek
a i plus arsenal pratil ponuda do napagacot na River plata e do dusha ne mi teknuva kako se vika ama onaka fin decko bil

CHEARS GOONERS

Така бе брат.Бај Д Веј добредојде.:helou::smir:
Последните кола се сеќавате што правеше Тео?Ке продолжи да напредува уште повеке оваа сезона.Мислите дека Аде ако си оди,Венгер нема да најде негова замена?Гледавте на Европското што правеа Цеск,РвП,Насри(кој КЕ БИДЕ играч на Арсенал)??Замена за Фламини....па тука ти е Сонг(во кој професорот гледа следна ГОЛЕМА ѕвезда),а сигурен сум дека и ке земат на оваа позиција уште некој.
Поздрав.
Едит:Професорот НИКОГАШ не бил надмудрен од Мурињо и СЕФ,туку од милионите кои ги потрошија!

[zEUs];1493301 напиша:
Wenger e car i toj znae so prae i se nadevam deka narednava sezona ke mu dade pojce minutaza na teo , a nasri sigurno ke igra vo prviot tim bidejci wenger e francuzin i mn gi saka francuzite a nasri e zver i nema da go razocara .
ARSENAL NAJAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Арсенал е компактен тим,не е Анри или Адебајор или Виера или некој друг. тие се само дел од машинеријата наречена Арсенал.Ако си оди еден играч тоа не значи крај за Арсенал,има нови делови произведени од "фабриката" Венгер кој ке се вклопат сакале душманите или не... Тоа да е јасно за секој вистински фан на Арсенал

fala mu na boga imalo na fan klubov nekoj sto go deli moeto mislenje
dajte be luge nemojte da se razocaruvate uste nisto nikade i lani site mislevne si otide anri i kraj na arsenal a se sluci tokmu obratnoto.
i ustvsri za deset dena pocnuvaat kontrolnite natprevari prviot e protiv barnet pa ke vidime kaj sme i so sme

Pa kako da zbori coekot koj 5 sezoni nemame osvoeno nisto be brate? I sea koj treba da se osvoi prodavame igraci od prv tim kao Flamini, Hleb.

Па Венгер не е крив за тоа што играчите си одат, Бордот на дирелтори има предвидено колкави се трошоците за плати и во тие рамки Венгер делува. Плус не му даваат никакви трансфер средства, па човекот не е магиониџар, тренер е

Па Венгер не е крив за тоа што играчите си одат, Бордот на дирелтори има предвидено колкави се трошоците за плати и во тие рамки Венгер делува. Плус не му даваат никакви трансфер средства, па човекот не е магиониџар, тренер е
Ja sum celo vreme mislel da je on magionicar :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom