Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде..Ман УСА* 2-1....85 мин...плус мотив..да се вратиме по само 3 дена на врвот на табелата.!:)
П.С Венгер е загреан за Бербатов...многу ме аресе типо как игра...денеска 4 гола на Ридинг..:vozbud:
Едит:Заврши натпреварот..Вест Хем-Ман УСА*...сеа ние сме на потег...ајдее повторно на врвот!:)

БЛАГОДАРИМЕ West Ham !!!!!
Време е за враќање на врвот топџии !!!
Ајде победа против Евертон и да направиме разлика од 2 бода.

Со среќа против Евертон. Искористете ја шансава што изгуби Манчестер :helou:

Ај со среќа да тепате и да се вратите таму каде што треба да сте..ние очигледно не заслужуваме :(

fenomenalno konecno nekoj otkri deka mancester ne zasluzuva na bide prv
Само сум реален..и ова е реално кажано :(
Во овој момент блиску сме и Манчестер и Арсенал, ама по ова денес, не заслужуваме да водиме..уште :)
Ебате Фергусон, ебате..ебате глупиот Роналдо!

аууууу... денес ми е најубав ден... ѕште арсенал да победи после со евертон и мислам дека ќе лезам пресреќна во новата 2008... ајде арсенал

[SIZE=-1]Line Up:
Almunia
Sagna Kolo Gallas Clichy
Diaby Fabregas Flamini Hleb
Eduardo
Bendtner

[/SIZE][SIZE=-1]Subs:Rosicky, Senderos, Diarra, Ade and Jens.

sostavot e top, samo sto ne znam zosto Rosicky rezerva ?!
go go gunners !
Bendtner ja dobi sansata .. konacno :D
[/SIZE]

Се гледа шампионски тим..:)....сеа ке влезе и Адебајор....и тој ке им бапне некој:)...
И да....ке заборавев...еве бе..Едуардо ги искажува своите квалитети..кога е најпотребно:)

Ех јас ви велев дека Едуардо ке биде голем играч. Уште е на почетокот. Очекувајте повеќе од него.

Ах бре...тоа ти е неискусност...Николас...бре...зошто ти беше потребно ова...ај можеме ние и со 10 играчи.....
Излезе Едуардо..влезе Адебајор...ајде момци држејте се:)...наше е првото место:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom