Za Henry ne mozam da kazam nisto loso.....toj poslednive 5 sezoni go izdigna Arsenal..i ne mu zameruvam so si zamina....a Arsenal dobiva navivaci zaradi igrata sto ja prikazuva a ne zaradi toa so Henry si zamina!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не би се сложил дека Анри го издигна Арсенал, мислам дека е обратно. Она шо е денес Анри го должи на довербата на Венгер и на Арсенал. Доколку останеше во Јуве можда ќе ја истуркаше кариерата како некое просечно лево или десно крилоZa Henry ne mozam da kazam nisto loso.....toj poslednive 5 sezoni go izdigna Arsenal..i ne mu zameruvam so si zamina....a Arsenal dobiva navivaci zaradi igrata sto ja prikazuva a ne zaradi toa so Henry si zamina!!

koga zapocnav da go gledam arsenal
napagac bese sir ian wright ( tatkoto - ocuvot na sean wright - billi
onoj od 4elzzzi
) pa anelka za sezona - ne trebase da si odi ( oti mislam ke imase bleskava kariera ) i Sverot henry ama heroite se menuvaaat ostana kauzata
ARSENAL ! eeee sega mojot heroj e RvP i ade
:salut:Bidejte realni.. Koj davase po 35 gola u sezona..nemojte taka...Henry bese i ke bide #1 igrac so igral za Arsenal....
prasanje na vreme i "povredi".
sut + precizen sut ... kreator playmacker koga e potrebno levo krilo ... ama ne e sovrsen
malce e temperamenten za toa so kartonite ima 4 ili 5 vo arsenal vo premier ligata + uste nekoj drug ....
))))