T
Оф топик.Тоа не е левитација бе, дете. Илузија е/
Според она што го видов, дури и прејасно е дека станува збор за измама. Човекот се треси како кукла.Јас не викам дека левитира или не левитира , ама и ти неможеш да тврдиш дека не левитира.
Оваа е ситуацијата колку и да не ти се допаѓа.![]()
Дедо а оти Крис има книга кај што нашироко опишува како да изведеш куп трикови?Оф топик.
Во оваа област можеш слободно дедо да ме викаш.
Ти посочив каде грешиш.
Дедо а оти Крис има книга кај што нашироко опишува како да изведеш куп трикови?
Ма јок, каква илузија. У театар исто гледав како лебдатТоа не е левитација бе, дете. Илузија е/
Поседувано на pdf одамна али немав желба да ја дочитам.Ако не се лажам имаше опишано 50тина илузии кои моеш сам да ги изведуваш.Ја поседуваш книгата?
За пари.Да се продава и да си заработи некој динар.ИСкреноДедо а оти Крис има книга кај што нашироко опишува како да изведеш куп трикови?
Тешко дека ке е на Criss Angel, моментално има книга само што во неа не опишува големи илузии, туку мали трикови .Поседувано на pdf одамна али немав желба да ја дочитам.Ако не се лажам имаше опишано 50тина илузии кои моеш сам да ги изведуваш.
Ако ги опише тие ке му го земат занаетот...Тешко дека ке е на Criss Angel, моментално има книга само што во неа не опишува големи илузии, туку мали трикови .
Назад на тема.
И јас така некако ги толкувам работите..Има доста измами ова она ама има и вистинска работа, се прави со помош на антигравитационо поле.