- Член од
- 14 јули 2007
- Мислења
- 939
- Поени од реакции
- 21
Тоа го знаат сите, само се прават на Тошо.A vide so pisuva so praele genetski istrazuvanja samo 15,2% sme imale slicnost so slovenite odnosno od taa haplogroup r1a1
Тоа го знаат сите, само се прават на Тошо.A vide so pisuva so praele genetski istrazuvanja samo 15,2% sme imale slicnost so slovenite odnosno od taa haplogroup r1a1
insomniac sakav da ti gi pokazam tvoite bugarski koreni,ete na primer ti zi makedonski bugarin a jas sum makedonski albanec ne znam kolku me razbiras??:smir:Штрумфот што го постираше знамето на Крушевската Република несакајќи постира промакедонски. Доказ колкју е глуп сака да провоцира а не знае што постира. :pos2:
ic...jas sum makedonski albanec ne znam kolku me razbiras??
moze ova go znaeete ali da vi kaza ja
na wiki idete na
ke vidite kolku u nas ima od slovenite.
se preporacuva dobroznaeeenje na angliskio
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_macedonians#Genes
pozdrav:salut:
а тоа што сеFurthermore, these genetic studies support the theories that Macedonians genetic heritage is derived from a mixture of ancient Balkan peoples, as well as the relatively newly arrived Slavs with deep European roots.
Превод ...
Исто така, овие генетски студии ги подржуваат теориите дека Македонскoто генетско наследство потекнува од мешавина на античните балкански народи како и од релативно новодојдените Славјани со длабоки европски корења.
Според ова Македонците се асимилирани од словените .
ништо не значи?мешавина на античните балкански народи
Епа ако имаш гени од древните народи на балканот значи од илирите, траките, македонците, грците тогаш би требало да бидеш грк, албанец или влах ... а вие зборувате словенски јазик. Тоа се вика асимилација .а тоа што се
ништо не значи?
Неможиш да тврдиш дека се АСИМИЛИРАНИ. Сепак се докажува дека ги има гените...гени шо некој можи само да ги сонува :wink:
grcite se далеку од балканот, исто и сите други...под дрвнен народ се зборуват за античките Македонци. Сепак, тоа го испитувале, не испитувале илирски, татарски и сл. гени о.0 А то дека имаме Македонски Антички гени е докажано од ГРЧКИ научник, шо после граѓанската војна заминал за СССР со борци, македонци на ДАГ. И таму со помош на нив, и на архивите од СССР дошол до заклучок дека ‘‘неговите сојузници‘‘ имале гени на Антички Македонци. капИш?Епа ако имаш гени од древните народи на балканот значи од илирите, траките, македонците, грците тогаш би требало да бидеш грк, албанец или влах ... а вие зборувате словенски јазик. Тоа се вика асимилација .
Мое мислење е дека денешните македонци на Р.М. се власи. К. Глигоров е влах нели ?... така имам слушнато.
ИМА ДОКАЗ ДЕКА СЛОВЕНСКИОТ Е МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ? :uvo:grcite se далеку од балканот, исто и сите други...под дрвнен народ се зборуват за античките Македонци. Сепак, тоа го испитувале, не испитувале илирски, татарски и сл. гени о.0 А то дека имаме Македонски Антички гени е докажано од ГРЧКИ научник, шо после граѓанската војна заминал за СССР со борци, македонци на ДАГ. И таму со помош на нив, и на архивите од СССР дошол до заклучок дека ‘‘неговите сојузници‘‘ имале гени на Антички Македонци. капИш?
Грчкиот научник е Пуљанос, провери.
Нема доказ дека нашиот јазик е словенски, има доказ дека словенскиот е Македонски
da be ima!makedonia na slovenski jazik znaci 'zemja ostrov' a ov aso kombiniranje na bukvi m so zgl,o so p i taka nataka dobivame makedoniaa:uvo: :pos2:ИМА ДОКАЗ ДЕКА СЛОВЕНСКИОТ Е МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ? :uvo:
Македонија е античка словенска земја... Сите словени до Сибир говорат македонски јазик...da be ima!makedonia na slovenski jazik znaci 'zemja ostrov' a ov aso kombiniranje na bukvi m so zgl,o so p i taka nataka dobivame makedoniaa:uvo: :pos2:
he..he..Македонија е античка словенска земја... Сите словени до Сибир говорат македонски јазик...
Оваа парола ќе стане пославна од "Пролетери од цел свет..."