Ваши програми

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
А брат да ти дадам некоја задача со матрици, се кладам дека побрзо вирус ќе направиш отколку да ја решиш задачата.

п.с. немора само со матрици и низи можиш да си одбереш што сакаш. :D

Можеби сакате програма за помош за решавање Sudoku? Ќе се обидам...

Има да се изнамачиш...
За правење Sudoku не се осмелувам да пробам. Но за решавање готов Sudoku имам идеја. Дали ќе ја реализирам??? Па и Никола Тесла се обидел да лета со чадор. Скршил само една нога.

За правење Sudoku не се осмелувам да пробам. Но за решавање готов Sudoku имам идеја. Дали ќе ја реализирам??? Па и Никола Тесла се обидел да лета со чадор. Скршил само една нога.

Ќе се изнамачиш и ќе се откажеш :) кога ќе видиш каков/какви алгоритми мораш да правиш. За решавање на судоку има по цели книги на интернет, имаше една за во VB да напишеш . . .

Ќе се изнамачиш и ќе се откажеш :) кога ќе видиш каков/какви алгоритми мораш да правиш. За решавање на судоку има по цели книги на интернет, имаше една за во VB да напишеш . . .
Сепак ќе се обидам. Веќе сум при крај. Нема да биде којзнае што, но моето знаење е на тоа ниво.

Како да го прикачам фајлот за Sudoku (околу 200 КВ)? Потоа вие проценете дали вреди или не.

Кога пишуваш мислење имаш горе од алатките едно што личи на спајалица ( сеа дали се вика така секаде :)), и кликни и готово. Не на брз одговор, туку на другиот напреден уредувач.

Home DVD

Моментално сум во фаза на учење работа со бази, на оваа апликација вежбам такви ствари... Програмата има еден баг и затоа сеуште не сум ја ставил за превземање, па ме интересираше дали некој има било какви критики...

Идеата за оваа апликација ми е од еден странски форум, интерфејсот целиот е мој, кодот има неколку делчиња составени со помош од члнови на странски форуми...

Целта на апликацијата е водење евиденција на домашната DVD-тека, па дека и во иднина планирам да вежбам на таа апликација, да ја надоградувам... доколку некој има било какви критики се добредојдени.

Супер само тоа за решавање не ти дава решение, ти ги дава сите можни комбинации, која бројка каде можеш да ја запишеш што не е решение.
Ама важно се реши и направи нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom