Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
Да го променам името на темата во Алак and his CS life?
Отсега панатаму, он-топик.

za mene najdobar e Shorty so AWP,i POPE i nogo dobar so AWP

ama Shorty e nogo po jak nemam zborove

Ај малку и ја да промрчим на темава (=
Значи најјак до сега што влегол на Кајгана серверите е LEUXINATOR (така нешто)
После во една кошница влегуваат ЅВЕРОТ, tsumase, alaK е тука некаде
Една класа подоле сме ние што сме така попознати по серверите
И н00б класа (=

ja sum si naj jak . . . kakov Alak kakov Malak :pos2:
И сега дали си радосен вака шо се величиш себе си.. а btw, некни играв по кизнеј колку време и искрено не начекав некој шо посебно ме изненади.. значи, уште има многу noobz.

И сега дали си радосен вака шо се величиш себе си.. а btw, некни играв по кизнеј колку време и искрено не начекав некој шо посебно ме изненади.. значи, уште има многу noobz.

Tи беше JFK така ? :kesa:

Да. . исто да се надоврзам си знам убо јас кој се големите играчи на серверов, а кој се pro wannabeez, на кои само устето многу му зборува леле јас колку сум јак, леле јас колку ова, леле јас двајца убив hs во една рунда..:smir:

Да. . исто да се надоврзам си знам убо јас кој се големите играчи на серверов, а кој се pro wannabeez, на кои само устето многу му зборува леле јас колку сум јак, леле јас колку ова, леле јас двајца убив hs во една рунда..:smir:

Пер нубче си не се фали се приметуваnamignuvanje

Пер , немој мене лошо да ме сфати само си прашав дали си ти ЈФК, пошо те знам оддамна добро играш, еднач се имавме пцуено ми велеше читер итн. .. само прашав дали си тој иначе, да не помисли јас да ти реков нубче? реков супер играш.

Уживај си братче нема памтам дека имам велено дека си читер, ти ништо лошо не праша :smir:

hmm..da vidime .Pa mislam deka epten dobro igraat i Alak i Fogler ..Interesno za niv e toa sto kako da ja imaat nabubano igrata na pamet... znaat tocno kade iskacas ,busat,sovrseno mavaat Hs..Ali jebiga iskustvoto go pravi svoeto. No tuka ne smeeme da go zaboravime Jacky .. koj prvin mislef deka e chiter ali tuka se zaebav i go promenif mislenjeto:DPOZ do nego :D

Уее Јацку мај фриенд тхе бест :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom