Мажите прашуваат, жените одговараат

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Задоволни ли сте од вашиот љубовен живот и од вашиот љубовен партнер доколку го имате ??? :)
Ni edna devojka ne bi bila so nekoj tipac ako ne e zadovolna od toa sto go ima so nego. Cim veke prifatila nesto i trae istoto kolku tolku barem seuste.. Znaci zadovolna e.. I ja sum od mojot :->

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Ај сеа јас нешо да ве прашам сите женски!
Зошто сакате толку многу да ги комплицирате работите во животот?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Da vi dade nekoj 10.000 evra ke se lupnete li so nego za eden vikend iako imate decko , a deckoto da ne znae ?

Ako ne a za 100.000 evra ?

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ај сеа јас нешо да ве прашам сите женски!
Зошто сакате толку многу да ги комплицирате работите во животот?
Zaso ednostavno, koga moze komplicirano? :->
Ne.. Shala na strana.. Vo nasi oci toa e nekad i poednostavnoto resenie, Potocno koga nesto ke pocneme sakame skroz da go doturkame do kraj, tie vasite NAVIDUM ednostavni fori ne se resenija za nisto vsusnost.. Toa ti e let's say.. Borba za opstanok.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Da vi dade nekoj 10.000 evra ke se lupnete li so nego za eden vikend iako imate decko , a deckoto da ne znae ?

Не и повторно не. За ништо на светот не би му направила така на дечкото...ниту пак за пари би имала нешто со некого:pipi:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111

Ok ti mislis deka zensko se kupuva tuku taka so pogolema suma na pari? I eve vo slucajov da te prasa deckoto - Od kaj ti e keshot? Ti ke mu reces od nebo mi padna pred noze???? Vsusnost ne prifakam od nekoj pari pa sto ssaka neka e, Bolje da umram ali kesh samo koga stvarno sum u TESNO i od personi sto mi se NAJBLISKU do mene baram. Stvarno SWEDEN koja i da e sumata, cesna devojka, ke ostane cesna do krajot.
Znaci odgovorot ti e :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene:
Edit: Istiof odgovor bi go dobil i da bese prasanjeto samo dali bi se lupnale so nekoj za 10.000 evra. Pa i da neam decko i sfe, sepak :nenene:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
A za miljon ? I da ti se uplatat na smetka koja ke si ja cuvas i nikoj nema da znae a na deckoto ke kazes si dobila na bingo

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
хммм :salut:

Моќта на шушкањето чуда прави !

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
A za miljon ? I da ti se uplatat na smetka koja ke si ja cuvas i nikoj nema da znae a na deckoto ke kazes si dobila na bingo
Никогаш за ништо. тоа е непочитување на самата себе, а таквите луѓе се за презир:pipi:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
а милион долари да ви понуди Бред Пит?? ај да ве видам сеа...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
asfalt ako receme NE znaci NE.. Gordosta ne si ja prodavam za nisto na svetov. I SEBESI ne se prodavam za nisto na svetov ednostavno.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
ејј, па вие жениве, навистина сте биле цврсти бе...

Kajgana Shop

На врв Bottom