Скулгрл
Queen of the superficial::..
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 69
Пре, пре, презадоволна.Задоволни ли сте од вашиот љубовен живот и од вашиот љубовен партнер доколку го имате ???
Пре, пре, презадоволна.Задоволни ли сте од вашиот љубовен живот и од вашиот љубовен партнер доколку го имате ???
Ако сум сеуште со НЕГО значи задоволна сум:inlove:Задоволни ли сте од вашиот љубовен живот и од вашиот љубовен партнер доколку го имате ???
Ni edna devojka ne bi bila so nekoj tipac ako ne e zadovolna od toa sto go ima so nego. Cim veke prifatila nesto i trae istoto kolku tolku barem seuste.. Znaci zadovolna e.. I ja sum od mojot :->Задоволни ли сте од вашиот љубовен живот и од вашиот љубовен партнер доколку го имате ???
Zaso ednostavno, koga moze komplicirano? :->Ај сеа јас нешо да ве прашам сите женски!
Зошто сакате толку многу да ги комплицирате работите во животот?
Не и повторно не. За ништо на светот не би му направила така на дечкото...ниту пак за пари би имала нешто со некогоDa vi dade nekoj 10.000 evra ke se lupnete li so nego za eden vikend iako imate decko , a deckoto da ne znae ?
Ako ne a za 100.000 evra ?
Ok ti mislis deka zensko se kupuva tuku taka so pogolema suma na pari? I eve vo slucajov da te prasa deckoto - Od kaj ti e keshot? Ti ke mu reces od nebo mi padna pred noze???? Vsusnost ne prifakam od nekoj pari pa sto ssaka neka e, Bolje da umram ali kesh samo koga stvarno sum u TESNO i od personi sto mi se NAJBLISKU do mene baram. Stvarno SWEDEN koja i da e sumata, cesna devojka, ke ostane cesna do krajot.Da vi dade nekoj 10.000 evra ke se lupnete li so nego za eden vikend iako imate decko , a deckoto da ne znae ?
Ako ne a za 100.000 evra ?
Никогаш за ништо. тоа е непочитување на самата себе, а таквите луѓе се за презирA za miljon ? I da ti se uplatat na smetka koja ke si ja cuvas i nikoj nema da znae a na deckoto ke kazes si dobila na bingo
Nema potreba da kazuvam poveke, кики kaza se.Никогаш за ништо. тоа е непочитување на самата себе, а таквите луѓе се за презир