Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
На нашите сервер, многу ретко. Во општо, се разбира дека играат. SK Ladies се едни од најјаките екипи во светот, кој се состои од едно 7-8 девојки, кои најверојатно се посилни од нашиот државен шампион, simpleX.

На нашите сервер, многу ретко. Во општо, се разбира дека играат. SK Ladies се едни од најјаките екипи во светот, кој се состои од едно 7-8 девојки, кои најверојатно се посилни од нашиот државен шампион, simpleX.
ae sea ne mi gi srami idolite :kesa:

ja iam gleano na youtube zenski igraci a i stvarno ne sa za frlanje kako pukaa so awp i glock ne sa normalni :)

Koja ti e logikata da se pojaki koa nikad nemaat igrano od kaj znaes so bi se desilo?

ince our gabi-eLLa pro :D

Rasturam na kanter...uste od koa izleze ingrata!!! brat mi me zarazi... do pred edna god bolna bev po toa... duri vo skolo ja imav instalirano na pc na koj so sedev na informatika!.. sea poretko...nemam vreme... ali da mi kazat sega ajt i idam.... se praznam na to u pm! btw ZENSKO SUM :D

da da igraat koa ke dojde pickata moja na gosti kaj mene i me gnjavi za edno ubistvo:pos2:mi vika daj edno ubistvo ili vecer nisto:Dse zezam igraat be kako ne igraat jas gleav na wcg kaj nas pred 2 godini u eden tim mn jak neznam kako se vikase igrase zensko prva postava i izigra fenomenalno:D sum se cudel

Ма да им е++м гадните, гарант не се бањаат :pos2: к со очи не виделе, кантер исклучиво за мажиња :wink:

има има играат... сеа се појави нов женски талент Ивана :smir:

Порано газеа BadGirlsClan.. кога aNouC беше со нив. Мххх.. aNouC.
Жени што играат CS има еден куп.. ѕирнете на SoGamed.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom