- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Почнаа да се наоѓаат навредени луѓето и хоп, темата отиде у пизду матер, хахаха,
I`m Selliack and i`m proud of it!!!! :je:
I`m Selliack and i`m proud of it!!!! :je:
Сериозно не ми е јасно што е сељачко во три-четврт панталона. Пола петица надвор е веќе друга работа и не беше спомната во претходниот пост на кој јас реплицирав. Ама панталониве... Дали за тебе е несељачко само ако маж носи долги панталони на ова жешко време?! И воопшто не е балканска мода, верувај ми.Тањушка напиша:Затоа што три/четврт пантолона и папуча со половина петица извадена надвор изгледа многу несредено и гн`сно и е само и исклучиво балканска мода, но за среќа ја прифаќаат само најголемите сељаци. За силиконските прерамки, мислам дека е дегутантно и да ти реплицирам ако самата не знаеш во што е финтата.:smir:
Што се однесува до екс Ју хитчињата мислев на оние што ечат низ нашите трговски центри од типот ...Три сам ти зиме шапталаа име....и Пууут, путујееем, а жаао миии....итн... Воопшто не ги имав на ум старите класични рок песни за што сведочи и мојот пост на таа тема.:smir:
there is no useful comment on this....:pos2::pos2::pos2:морам ова да го споделам. еден сељак ама од оние тешка категорија, толку тешка што ги преминува сите граници па ќе речеш "гревче" за него. си одам јас по патот, си гледам моја работа и поминав покрај тројца типови онака одговараа целосно на описот на моите другари форумџии од претходните постови ( не сакам да се повторувам )само ќе додадам дека јадеа лубеница ама една огромна на сред улица и нормално плукаа семки пред нив ама со усул да се знае дека сме луѓе со култура бре. и едниот од нив зјапа зјапа зјапа уште зјапа зјапа:pos2:и на крај ( без да му текне дека треба да прекине со зјапањето нормално :pos2, ми вели на цел глас за да го слушнат другарчињата и да се гордеат со него:" мала мала сакаш лубејнца?":pos2::pos2:
:bravo::bravo:
Ги реши, бравос lee:Бела чарапа не е сељачко...лошо комбинирање на бела чарапа е.
Сакаш да кажеш сите спортисти се сељаци? Цел свет се сељаци? Вау...колку сме ние во Македонија напредни..Бела чарапа селска, три четврт селска...Турбо фолк сељачка (а сите ние ги знаеме текстовите). Бричење сељачко, лол. Меркање цури дур пиеш кафе на кеј е сељачко? Па добро, ако не го праиш тоа, ондак си геј ебаго..
Сеирска тема да...ама некако сите сме си сељаци ако земеш ги разгледаш добро добро елементите на сељачина...
p.s. сељак е се горе наброено, а селанец човек од село ја барем така сум го сфатила до сегаСметам дека во нашиот јазик погрешно се употребува зборот „сељак“ тоа е од српски за селанец. А друго е ако збоурваме за простак. Не е исто да зборуваш за човек кој со труд си го заработува лебот и не се чалами а друго е да зборуваш за некој/некои залижан/и простак/простаци.
Сепак на широко е прифатен сељак наместо простак или слично...
Да не бидам сватен погрешно навистина постојат вакви гадни простаци и тоа во одредени области на големо.
Fuck it сите слушам српско да бидеме реални