217.26.75.118:27041 samo simni si obavezno v42 protokol 48 razbira se ke se pukas relaksirano mirno, citer mnooogu retko, vo odredeni termini na denot se snima demo taka da i da si baniran po greska ke se vidi toa kaj nas vo MK nikoj ne e dovolno hrabar da pokrene eden takov server so zadolzitelno patchv42 znaas zasto neli admineto botovi ke stanat.KGN serverot trebase takov da bide i ke uspeese bla bla bal aj da ne zboram poveke pozic za tebe.Абе има ли некој асален сервер кај шо не банират за глупости на 3 сервера у 5 дена доби бан без чит без ништо само затоа шо се ботови.
Ај ако имаш дај да симнам тоа за да не тражам и ке играм таму.Btw кајгана беше супер ама веке цела недела ги нема,шо знам мене таму ми беше ок за играње.217.26.75.118:27041 samo simni si obavezno v42 protokol 48 razbira se ke se pukas relaksirano mirno, citer mnooogu retko, vo odredeni termini na denot se snima demo taka da i da si baniran po greska ke se vidi toa kaj nas vo MK nikoj ne e dovolno hrabar da pokrene eden takov server so zadolzitelno patchv42 znaas zasto neli admineto botovi ke stanat.KGN serverot trebase takov da bide i ke uspeese bla bla bal aj da ne zboram poveke pozic za tebe.
kgb-hosting.com na forumot tamu imas link za simnuvanje na igrata ,najdobro da si simnes ful verzijata csv42 protokol48 ne samo patcho a starata verzija pak neka ti stoi.preku internet explorer jas ja simnav na mozilata mi imase nekoj errorАј ако имаш дај да симнам тоа за да не тражам и ке играм таму.Btw кајгана беше супер ама веке цела недела ги нема,шо знам мене таму ми беше ок за играње.
no,10x:helou:Drugovo GaminG 24/7
connect 87.106.28.247:27030
NOVO OTVOREN SERVER ADMINI SE DODELVAAT NA SEKOJ KOJ E ZAINTERESIRAN. NEKA PRATI MEJL NA darkokic@yahoo.com
pozzz
Drugovo GaminG 24/7
connect 87.106.28.247:27030
NOVO OTVOREN SERVER ADMINI SE DODELVAAT NA SEKOJ KOJ E ZAINTERESIRAN. NEKA PRATI MEJL NA darkokic@yahoo.com
pozzz
навистина е срамота, сите нубови на серверот добиле админ,а кога прашав јас на маил ,ми постави 5 услови. хмм :raz:
Ајде остави тоа,али што сте сите нубови со исклучок на( Empire! - му пуштам рака- ЦАР е) тоа е друго.
Те убивам баш тебе (d4rk0) со ХЕДШОТ ,онака вкусен, и добивам БАН без причина , Хммм браво царе :smir:
Ко прво,изразувај се културно, ова е јавен форум, како второ ,шо си мојте си мојте ,ама со ТОЈ СКИЛ многу малце ќе си мојте ( и ќе си постигните).Си мојме бе брат... :baeh:... Тебе ти маваме бан без причина... Серверот не чинел.... полно нобови.... Ако не ти се игра вратата ти е отворена кој кур провоцираш!?:violent1:
Ke si postignime uzivaj... nie mrazime chiteri kako tebeКо прво,изразувај се културно, ова е јавен форум, како второ ,шо си мојте си мојте ,ама со ТОЈ СКИЛ многу малце ќе си мојте ( и ќе си постигните).
Па шо да ви кажам , со среќа , и научете да играте и пукате. :smir:
(не само баној да давате)