Dark Men беше ли ти во саботата на утакмица да видиш кои беа. ЕБР беа распоредени доле под калето а овие со зелениве униформи беа на калето. Припадници на ЕБР одеа заедно со Комитите од Соборна до сала Кале. Обични џандари беа распоредени на мостот Гоце Делчев имаше по неколку кај четирите лавови споменици, кај жабарот пред мовчето и од другата страна, околу Владата околу салата Кале и внатре во салата. Јас баш бев од страната од Комити и имаше само редари и обични џандари. Сите од обичните џандари што беа на 19 во салата и околу неа носеа панцири. Внатре џандарите обични сите носеа панцири на кои им пишуваше ПЕП дури некои имаа и амблеми на ПЕП на ракавите од униформите. Кога заврши утакмицата, јас си одев од страна на Жабарот према карпош. Од жабарот до улицата што ги дели паркчето пред стадион кај жабарот до уличката пред Томче Софка беа распоредени само припадници на ЕБР, а потоа почнаа да се распоредуваат и тие со зелените униформи. Не се пропушташе никој да оди до трибините на стадионот освен се пропуштаа коли полни со АЛФИ. Околу педесетина припадници со зелените униформи во полна опрема и сите до еден вооружени со калашникови истрчаа до Зоолошка Градина а пред неа беа паркирани Пинцаугери и сите со зелените униформи беа транспортирани со Пинцаугерите а ЕБР идеа со Дефендерите и новите оклопници. Сакав да видам кои беа тие припадници со зелените униформи но немаа никаков амблем на некоја единица. Ќе прашам еден припадник на ЕБР кои беа таа единица.
И DARK MEN не терај инат дека ЕБР не биле тогаш присутни, ти не си присувствувал тогаш на Кале кога не си знаел.
еве ги кои се Пинцаугерите. Во вакви беа тие со зелените униформи