- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
На улица ги најдов :wink:а ти другарче сликите поубаво ставај ги,и наведи од кај ги најде
На улица ги најдов :wink:а ти другарче сликите поубаво ставај ги,и наведи од кај ги најде
Бев и јас, закон беше, највеќе ми се допадна последната вежба со Волците, со боречките вештини.неможев,бев у проклетото школо беше еден другар,супер си поминале,гледам слики ставал од БТР и сл...
а ти другарче сликите поубаво ставај ги,и наведи од кај ги најде
:pos2::pos2::pos2::pos2:За преживување нашите мислам освоја прво или второ место . Не ме чуди пошто сме гладна нација.
За преживување (натпревар за преживување на специјални единици би се викал најверојатно). А каде се одвивал не знам.:pos2::pos2::pos2::pos2:
На кој натпревар?
иначе,еве неколку слики од запленетото оружје...
(миа.ком.мк)
сликиве не се за да ја гледаме министерката... припадниците на ЕСЗ се поважни... може одблиску да се види униформата...:pos2::pos2:
такво оружје не ни треба... си имаме ние доволно,барем ЕСЗ и ЕБР се солидно опремени...Абе жал ми е за оружјето, ако планираат да го уништуваат, барем куршумите и експлозивот, се нови, наместо да купуваат куршуми од Србија, еве нека ги испукаат овие што се тука. Останатиот плен може да се носи во отпад или да се уништи.
Абе дозна ли конечно за 7 Мај?
Би требало да имаат изложба ЕСЗА што има на 7 мај :tv:??
7ми мај е ден на полицијата...А што има на 7 мај :tv:??
Абе нека стои во магацините барем, од каде знаеш, оружје колку и да имаш никогаш не е доволно.такво оружје не ни треба... си имаме ние доволно,барем ЕСЗ и ЕБР се солидно опремени...
а за 7ми Мај,рано е уште,штом дознаам ке пишам.
Тоа создава лоша слика за државата... ко божем немаме пари да купиме оружје... нека го стопат бе...Абе нека стои во магацините барем, од каде знаеш, оружје колку и да имаш никогаш не е доволно.
Е како да не, па ќе заштедат пари и тие пари ќе ги пренаменат во купување на модерна електроника и опрема, или барем да ги модернизираат полициските станици, зошто се катастрофа. Кога бев кај мене во полициската станица во Карпош, од надвор изгледа супер, но од внатре е катастрофа, посебно WCињата.Тоа создава лоша слика за државата... ко божем немаме пари да купиме оружје... нека го стопат бе...