Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
не дека се разбирам којзнае колку ама ако те интересира нешто прашај, ако не одговорам јас некој друг може знае:toe:

дополнување
ради споредба како изгледа драгунов
dragunov_click.jpg

Александар Калашников 47
ak-47.jpg

Автоматска пушка 7,62мм М70 (југословенска копија на калашот)
300px-Zastava_M-70_.jpg

и ПАСП 7,9мм М76
AK.jpg

подетално за вториве 2 можеш тука да прочиташ можам да ти објаснам што е разликата меѓу југословенските и руските само мн офтопик ќе одиме ако сакаш на пп или друга тема ако има:helou:

Избришав неколку мислења. Темата е за македонските специјални единици (а не за паравоени формации).
Придржувајте се до тематиката, или ќе бидете отстранети од дискусијата.

Избришав неколку мислења. Темата е за македонските специјални единици (а не за паравоени формации).
Придржувајте се до тематиката, или ќе бидете отстранети од дискусијата.

да,тоа беше кретенот со видеата за учките..

него,има изложба на слики од ЕСЗ ТИГАР кај Мала станица...имало супер слики,така ми кажаа..ја утре ке идам..

вечер на А2 мислам,од 21.00 има филм : Снајперист 2...па гледајте да видите шо-како е снајперизмот..

Снајпер 2 е само втора продукција филм и бледо продолжение на Снајпер 1.
Не вреди да се гледа.

рака на срце забеган е филмот за сите пари
многу потсеќа на филмовите оди сам отепај ги сите и врати се

Чак Норис, браво за линкот.

Закон се типците сега ги гледав сликите на оннет....Леле како ти доаѓа право да си дел од нив...:vozbud::vozbud::pos2:

бев прееска до Мала Станица, ги видов сликите..истите се ок линкот погоре:D

picture.php
picture.php
picture.php

Дел од нашата гордост.

picture.php
picture.php
picture.php

Дел од нашата гордост.

ЛАВОВИ!!! Подобро еден ден ЛАВ,отколку цел живот ОВЦА!!! <-- ова беше мотото на лавовите...штета што ги расформираа,иако голем дел се моментално во СЕБР...

1138647.jpg

0828283.jpg

0823785.jpg

mi171ShprisletuvanjenaAleksandarVel.jpg

првите 3 се постари, а последниот е нов,такви 4 купивме за МВР...хеликоптериве главно ги користи ЕСЗ ТИГАР, но и СЕБР и кој стигне да има потреба од нив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom