СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
eve nesto so novot sxe:):):):)
4h8ifo.jpg

Amazing како што знам скинови не се дозволени на кајгана серверите.Ако грешам извини ама мислам оти не е дозволено.

Amazing како што знам скинови не се дозволени на кајгана серверите.Ако грешам извини ама мислам оти не е дозволено.

Јоцо несум само јас половината и повеке имаат :dNz^ na klipot ima isto Nobusy... половината и повеќе имаат.

Nikade ne se dozvoleni coolored models oti spogaat vo Model Hacks isti taka polesno se gledaat covecite so niv

Јоцо несум само јас половината и повеке имаат :dNz^ na klipot ima isto Nobusy... половината и повеќе имаат.

ахам јас на неколку ситации посумњав за аим килс и реков ајде типчето можда среќата го служи ...
значи имаш опомена да ги средиш да ги вратиш старите доколку не ке бидеш аднат во црната листа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
ахам јас на неколку ситации посумњав за аим килс и реков ајде типчето можда среќата го служи ...
значи имаш опомена да ги средиш да ги вратиш старите доколку не ке бидеш аднат во црната листа.

Black list?

Eve go troll sto e primeren:
209iybm.jpg

Eve i na staro sxe(me mrzi da uploadiram od novovo)
2qxz2o0.jpg

Конечно да ставам сликичка...1 месец немам играно..Од тај пусти Нетком..:pos2::smir:
svt5w6.jpg

Епа вака ке се потрудам во текот на денот да наравам еден специален скриншот за вас

Камиказа, 5-6 души ставиле таг [F.o.G!!!], а не се во клан, што треба да им кажам?
СИТЕ НА СЕРВЕР СТАВЕТЕ ТАГ [F.o.G!!!]
Тоа ли треба бе?:nerv::tapp:

Камиказа, 5-6 души ставиле таг [F.o.G!!!], а не се во клан, што треба да им кажам?
СИТЕ НА СЕРВЕР СТАВЕТЕ ТАГ [F.o.G!!!]
Тоа ли треба бе?:nerv::tapp:

А дали стварно мислиш дека ако ги пцуеш ке помогни ? Или кога има некој читер на сервер, му пишувате гаси, и шо мислите ако го пцуеш ке изгази или ке мени таг ? :tapp:

^
Епа баш ми помогни тоа, после 2-3 рунди сите го тргнаа таго.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom