СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
tfl eve kolku ste jaki na CW i na kraj gi banirate !!! lol hahahaha
dedust20176gj5.jpg

KaGeBe ostaj gi PRO se deckite... ne gi zakacaj...Snimaat film... Samo edno prasanje neznam koj e reziser :pos::pos::pos: :tapp:

Што бе Киндер имас нешто против ????
кој ти кажал несто за твоите скорови ???

ЅВЕР СУМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ај наврати се на твоето мислење ... види што си напишал чекаш коментари , ти искоментирав и не јади зелени сливи друг пат ако не се сеќаваш што си пишал ....
:helou:

Get a life man. Get a life. You are pro or you are n00b :pos2:

nene troll mojot drugar igrase ama direkno mene mi go prati slikata da im kazam na tfl deka ne se citeri :) i da znat tfl deka nobovi se a ne Cw igrat i na kraj gi banirat :)

Добро де, не почнувај пак со тоа, сакам само ако може да ми ја кажете шифрата за зелени букви..:smir:

Трол ја имаш у ЦС Општо, наврати 5/6 страни назад..

tfl eve kolku ste jaki na CW i na kraj gi banirate !!! lol hahahaha
dedust20176gj5.jpg

Prvo, cw se igra so 32bits.. Vtoro, tie pobaraa sxe da bide off poradi toa sho "ne mozele da se snajdat so nego".. Nie isklucivme sxe, tie gi "iskluchija" zidovite.. Treto, za tebe treba da komentiram? Jas da bev admin, ti ke beshe permanent.

Prvo, cw se igra so 32bits.. Vtoro, tie pobaraa sxe da bide off poradi toa sho "ne mozele da se snajdat so nego".. Nie isklucivme sxe, tie gi "iskluchija" zidovite.. Treto, za tebe treba da komentiram? Jas da bev admin, ti ke beshe permanent.
KaGeBe а да пастираме демо , и Тoни сакам да го види , да пресуди дали немаше "помагало" дечконо , со 120 пинг не промашува , одиме валк тој се појавува не мава одма...
Ама ако имаше оставаш админство на кгн ? :O

tfl, арно ви рече kagebe. Немате пораз признаено.. губите, се нешто ви фали. И на турнирот само вие сте проблематични. :)

tfl, арно ви рече kagebe. Немате пораз признаено.. губите, се нешто ви фали. И на турнирот само вие сте проблематични. :)

саа ке те нападне цела армија тфл пази :)

Он топик : 8 kills брао @ џеки

anti-tfl dont hate us cuz u aint us

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom