А Купот, малку му беше?Ljudi ne sakam da bide posle eve ovoj ne go saka Ljuboten ili neznam sto ama toa 18 mesto u vtora liga e rezervirano za Alumin ili Lokomtiva zasto tamo e Braco od Vradar sponzor a Hari ima dolg kon nego (znaemo deka Vradar ja namesti so Pobeda na gradski koj izgubija 3-2)e sea toa mora da se otplati i Hari ce go dae toa mesto na Braco razbirate?
zosto alumina?Ljudi ne sakam da bide posle eve ovoj ne go saka Ljuboten ili neznam sto ama toa 18 mesto u vtora liga e rezervirano za Alumin ili Lokomtiva zasto tamo e Braco od Vradar sponzor a Hari ima dolg kon nego (znaemo deka Vradar ja namesti so Pobeda na gradski koj izgubija 3-2)e sea toa mora da se otplati i Hari ce go dae toa mesto na Braco razbirate?
абе знам дека се лопови и се тоа, тие очи ќе си извадат и ќе се излакомат за 10 евра, а не па за 20 000 но исто така ффм нема корист од тоа да игра љуботен во втора лига, како што би имал од играњето на кораб или локомотиваmoze moze! po ona sto mu go napravija na TETEKS se e mozno bratce!
ја разбирам ама не гледам тука никаква врска и причина зашто да бидат привилегирани. не значи дека ако некој слави годишнина и има пари дека треба да има предност пред другите екипи. како што кажав доколку се фузира со некој тим од втора лига тогаш реално е да го гледаме во втора лига, а вака... тешко па ако сака и абрамович нека го купи друга работа што ме интересира е дали стварно има повеќе Албанци него македонци во тимот? поздравabe znaes sto mu e na Ljuboten? da igra sega vo vtora liga, i deka ima mnogu pari sega ce zeme dobri igraci za narednata sezona koga ke slavi 90 god od postoenje da go proslavi vo prvata liga razbiras ?
abe toa e drugo! toa bese porano sega timot se sozdava od ponovin i se nadevame deka ce bidat pojce makedonciја разбирам ама не гледам тука никаква врска и причина зашто да бидат привилегирани. не значи дека ако некој слави годишнина и има пари дека треба да има предност пред другите екипи. како што кажав доколку се фузира со некој тим од втора лига тогаш реално е да го гледаме во втора лига, а вака... тешко па ако сака и абрамович нека го купи друга работа што ме интересира е дали стварно има повеќе Албанци него македонци во тимот? поздрав