Долги постови и содржајни теми!

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено ги читам само постовите кои се на кирилица, оние на латиница ме мрзи.

Инаку зависи од темата. Ако сум заинтересирана секогаш читам долги постови, а кога не сум ретко и давам свое мислење. исто и зависи од темата, некогаш треба долг пост, некогаш краток со два три збора.

Па ако ме заинтересира темата и нормално она што го пишувал некој би го читал без разлика колкав е. Искрено Леандра и Дивајн најмногу имам забележано дека пишуваат такви постови и некогаш со кеиф ги читам... Има што да се прочита :)

Па зависи од темата...Ако има што да пишам ќе пишам,,и ако ме интересира темата ја читам и покрај долгометражноста...Но,,ако не ме интересира не ја читам,,досадно ми е така:pipi:

Да, зависи од темата...а некогаш да бидам искрена ама ужасно ме мрзи да читам долги постови и содржајни теми... а во суштина долгите постови ги читам само од форумџии кои ми оставиле впечаток и кои знам дека не лупнале некоја глупост...

И да, постовите на латиница ме нервираат и не ги читам.

Да, зависи од темата...а некогаш да бидам искрена ама ужасно ме мрзи да читам долги постови и содржајни теми... а во суштина долгите постови ги читам само од форумџии кои ми оставиле впечаток и кои знам дека не лупнале некоја глупост...

И да, постовите на латиница ме нервираат и не ги читам.

Во суштина според мене една од важните работи кога пишуваш на форум е да успееш најконцизно да ги кажеш работите без многу филозофирање, зошто како што гледам некако никој не е расположен за читање километарски постови.

Во суштина според мене една од важните работи кога пишуваш на форум е да успееш најконцизно да ги кажеш работите без многу филозофирање, зошто како што гледам некако никој не е расположен за читање километарски постови.

Ете тема на која сум дала мислење за нешто кое сум го променила. Леле, пораснав на форумов!:kesa:
А зошто сега почесто пишувам подолги постови од порано? Затоа што со тек на време сум сфатила дека две-три реченици може и да не се сфатат од другите како што треба, па ми станала навика да постојано се трудам наједноставно и поопширно да си го кажам своето мислење. Не дека и така не се случува да не бидам сфатена како што треба, но ете, ваљда шансите се поголеми.
И иако знам дека се поретко ме читаат форумџиите, со оглед на тоа дека сите сакаат пократки постови, неможам поинаку засега. Од кај да знам, може па за две години само по еден збор ќе одговарам на секоја поставена тема ... кој да знае:pipi:

Најчесто ме мрзи да читам долги постови,но доколку темата ме заинтересира читам се што е напишано на неа,но сепак сакам пократки постови

Не ме мрзи да читам долги постови, поготово ако ептен ме заинтересира темата или пак имам време на претек. А бидејќи на форумов сум често во „нетокму“ време и ми се спие или мрзи...обично не читам.:)

Ретко да прочитам пост на латиница.Многу е неестетски и губам желба за читање.И од километарските постови, ги читам само тие кои се на тема што ми се допаѓа.Таму каде што немам интерес, ни кратките не ги читам:)

Јас па на оние теми кои не ме привлекуваат,воопшто не кликам.Simple as.:)

Некогаш сум многу концизна и кратка,некогаш па премногу филзофирам.Зависи од темата и инспирацијата и колку имам и колку сакам да се искажам во моментот.

Сите постови ги читам,без разлика дали се долги или кратки - освен оние на латиница,бидејќи ме замара латиницата и ме напнува некако.:toe:

Не пишувам стално толкави големи постови ама ако ме погоди темата или пак сум ѕвер на тоа поле обавезно пишувам и тоаа бајги големо со факти и се и сешто. Еве постов можеби ќе излезе поголем и од колку што го планирав. Едноставно има некои теми на кои има стварно некои кои се прават дека виделе се и сешто, а кога била некоја работа не биле ни планирани. Да признавам и јас некогаш за некои работи така сум правел ама не до тој степен. Затоа некогаш ќе забележите дека понекогаш паѓаат и од мене поголеми постови кои подоцна ќе ме замрзе и да ги читам и пишувам. Едноставно така ми иде не знам зошто големине постови ги читам до пола, а другата пола прескокнувам редови.

Ете тема на која сум дала мислење за нешто кое сум го променила. Леле, пораснав на форумов!:kesa:
А зошто сега почесто пишувам подолги постови од порано? Затоа што со тек на време сум сфатила дека две-три реченици може и да не се сфатат од другите како што треба, па ми станала навика да постојано се трудам наједноставно и поопширно да си го кажам своето мислење. Не дека и така не се случува да не бидам сфатена како што треба, но ете, ваљда шансите се поголеми.
И иако знам дека се поретко ме читаат форумџиите, со оглед на тоа дека сите сакаат пократки постови, неможам поинаку засега. Од кај да знам, може па за две години само по еден збор ќе одговарам на секоја поставена тема ... кој да знае:pipi:

Uzivaj ja te citam :smir:

Ja citam koj mi ostavi vpecatok dolgo kratko sveedno i koj ke me nasmee , ne e problemot vo dolgiot post tuku sto nekoj mu treba minuta da go procita nekoj 20 minuti , nekoj go kapira za 3 sekundi nekoj ni cel den da go analizira nema da sfati sto pisatelot sakal da kaze.

dakle do citatelot e :toe:

бе дивајн важно е ти да имаш испостирано дали е совет или било што, а тоа дали некој ќе ти чита е негов проблем ти важно си се обидела да му помогнеш на некој. Инаку за читање јас се обидувам во секоја тема што ке влезам барем постовите од последната страна да ги прочитам така да ако и твојот е таму ќе го прочитам како што е сега.

hahahahhah, sega temava vakva is ite so dolgi postovi zar ne?
kratko i jasno be so ke ti se postovi so 2312321312 reda ?

hahahahhah, sega temava vakva is ite so dolgi postovi zar ne?
kratko i jasno be so ke ti se postovi so 2312321312 reda ?

Кога немаш што да кажеш најчесто ти треба само еден ред. Ама затоа ти си паметен и си напишал два. Е сега тоа што ти дале црвена репутација е затоа што најверојатно некому не му с допаѓало дека си напишал само два реда а тој толку многу сакал да продолжи да те чита и се изнервирал. Ја лупнал тастатурата и му се скршило копчето С. Лупнал уште еднаш по маусот, ама тој бил со одличен квалитет па сепак успеал црвеното да ти го даде.

Е сеа ја затоа те советувам фино да не се зезаш понатаму и на темите посебно кај шо си најстручен како онаа “Метал или турбофолк“ да се изјаснуваш на подолго и на пошироко и секако да пишуваш кирилица, затоа што новите генерации иако се крајно интелигентни, знаат да се налутат дека не си патриот и не си ја чуваш кирилицата па да ти дадат уште некое црвено. Еве јас ветувам дека ќе ти дадам зеленко првиот момент коа ќе видам дека си им ги задоволил потребите на твоите фанови да пишуваш подолго од два реда. А несомнено ги имаш многу, особено со таков ник, тие години и со таа коса која совршено одговара на твоите искинати пантолони... се` ќе се среди, не бери гајле :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom