Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Сонував дека сум добила, видов крв. А интересно е што денес попладнето тоа и се случи. Што значи тоа?

Сунував прво как сам возила матор брат ми ме учил да возам и после тва сум се најдела у веце сум си мијала забите.. на огледалото сум си ги гледала забите ама само 2,3 и 4ката по сум ги гледала.. после пак сам се најдела у црква некаде и мама била со мене несто тешко и било па сум сакала да видам саато колко е и ми покажале и пишало 09.05 ... шо значе ак значе уопшта :)

OMg да се гледаш у огледало без заби ептен е лошо. Меѓу најлошите сонови е. Пази се и пази ги тие околу тебе :smir:

Хм... сонував пред некој ден, како да сум бил во пустина со женската. И требало да се садат дрва, ама немало вода. И таа од некаде најде, излезе дека во пустината никнаа многу убави палми, а јас со гордост сум кажувал дека таа е мојата жена :).

Што можи да значи незнам (чекам да ми кажите), ама се разбудив насмеан.

Чекај од луси одговор ама јас мислам дека сега и мене ми се пријаде:baeh:

Хм... сонував пред некој ден, како да сум бил во пустина со женската. И требало да се садат дрва, ама немало вода. И таа од некаде најде, излезе дека во пустината никнаа многу убави палми, а јас со гордост сум кажувал дека таа е мојата жена :).

Што можи да значи незнам (чекам да ми кажите), ама се разбудив насмеан.

Џиш, можеш да се потпреш на девојка ти, ова ти е доказ дека и значиш многу:smir:

Дали сонот се остварува обратно од тоа што сме го сонувале...
На пример ако сонуваш дека ќе се скараш со некого, дали тоа значи дека на јаве ќе се смириш со личноста?

Дали сонот се остварува обратно од тоа што сме го сонувале...
На пример ако сонуваш дека ќе се скараш со некого, дали тоа значи дека на јаве ќе се смириш со личноста?

Некогаш да некогаш не, зависи што сониш...

А шо значи кога сонуваш виолина.. ама јас не сум знаела да ја свирам.. и мнооогу била тешка:toe:

sonuvav kako sedam so Hugo Cavez (predsedatelot na Vencuela) ama maskiran

????

Сонував нешо дека сме биле собрани цела фамилија и ту нешо имало повод за дедоми се работело, ама тој нешо неможел да качува скали.
Исто сонував дека сум се истепала со една од најдобрите другарки?
Некое значење??

sine mnogu mi e intersesno a bogami i strasno koga vo sonot trcas i begas od nekogo a nemozes da izbega i postepeno toj e stasuva
i kako da ti se zatvoraat ocite........
uuuuuuuuuuu
mizerna rabota
:tapp:

po avaka jas mislam deka sonoe e vsusnost slika na ona sto stvarno mectaes da se sluci na jave

Што значи ако сонуваш чудовишта или некои човечки фаци да гледаш во нив?Огромен страв чувствувам во сонот и тоа постојано ми се случува...:toe: HELP!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom