Kуќи опседнати од духови?

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Иначе ја спомнавте куќата во Црниче!Ако мислите за зелената куќа која наликува на мал замок со округки прозорци!
Јас лично сум бил во нејзе!И тоа после 12 саат навечер!Куќата стварно е језива и страшна по малце али тоа е дувло на секташи и наркичи!Има исцртано разни натписи на ѕидовите и рани знаци!Но тоа е од наркоманите после еден џоинт и интересно им е да црткаат!Интересно е тоа што куќата е прекрасна и има специфична градба,не типична за овие простори,а зепак никој не живее тамо!Причината зашто никој не живее незнам

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Во Струмица на едно место велат дека имало духови во една кука. На оградата пишувало со крв : Црна Мара. И се кога некој ке гледе во штипките и да се заврте право ке ги снемало штипките..:smir::helou::smir:хахахахаха:pos2::pos2:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Иначе ја спомнавте куќата во Црниче!Ако мислите за зелената куќа која наликува на мал замок со округки прозорци!
Јас лично сум бил во нејзе!И тоа после 12 саат навечер!Куќата стварно е језива и страшна по малце али тоа е дувло на секташи и наркичи!Има исцртано разни натписи на ѕидовите и рани знаци!Но тоа е од наркоманите после еден џоинт и интересно им е да црткаат!Интересно е тоа што куќата е прекрасна и има специфична градба,не типична за овие простори,а зепак никој не живее тамо!Причината зашто никој не живее незнам
Причината што никој не живее таму е Катастарот .. Најстрашната и најјезивата институција во Македонија .. А влезеш таму морници те лазат...
Сопствениците на куќата се Егејци , починати , и сега куќата никој не ја користи. Биг диел.

Член од
26 ноември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
9
Во струмица има 3 куќи опседнати со духови!

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
хахаха абе како можи да вервате во такви работи во духови...вонземјани...едноставно ви се чудам....

Член од
3 февруари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
sekade ima duhovi toa dasi znaete, koj ne veruva deka ima ne znam sto damu recam jas na nego....:tapp::helou:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Kratko i jasno .. DOKAZI !!
во право си...докажи ми дека постојат...пошо јас немам видено и не вервам во тоа...а сакам баш да ми се случи да ми излези некој вампир или дух шо било па да ме исплаши до помоч па да почнам да верувам....ДОКАЗ да видам:helou:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0

jas kolku dokazi dase obidam da dokazam ovde jas nikogo nema da teram da veruva deka ima ali videte ova video i kazete mi dali moze da e vistina ovaa???????:nesvest:

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Па јас мислам дека постојат опседнати куќи со духови, зошто некогаш ќе прочитам некоја информација за некои вистински стории, па сеа не знам колку се тие точни или се само измислени колку да бидат интересни. :toe:

jas kolku dokazi dase obidam da dokazam ovde jas nikogo nema da teram da veruva deka ima ali videte ova video i kazete mi dali moze da e vistina ovaa???????:nesvest:

Хах, еве значи уште еден доказ. Па зашто да не, јас мислам дека тоа стварно се случило.

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
може да се случило ама луѓево некако не ми се баш зачудени дека виделе нешто, јас да видев вакво нешто ќе бев малце у збунка, ипак не е секојдневна работа да видиш дух!:vozbud:

ostaj toa kazete mi ova sto e?

V

Viktorijabt

Гостин
може да се случило ама луѓево некако не ми се баш зачудени дека виделе нешто, јас да видев вакво нешто ќе бев малце у збунка, ипак не е секојдневна работа да видиш дух!:vozbud:

ostaj toa kazete mi ova sto e?
lol го гледавме со брат ми и се згазивме од смеење :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom