Kуќи опседнати од духови?

• Креатор на темата Креатор на темата A.O
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе ја спомнавте куќата во Црниче!Ако мислите за зелената куќа која наликува на мал замок со округки прозорци!
Јас лично сум бил во нејзе!И тоа после 12 саат навечер!Куќата стварно е језива и страшна по малце али тоа е дувло на секташи и наркичи!Има исцртано разни натписи на ѕидовите и рани знаци!Но тоа е од наркоманите после еден џоинт и интересно им е да црткаат!Интересно е тоа што куќата е прекрасна и има специфична градба,не типична за овие простори,а зепак никој не живее тамо!Причината зашто никој не живее незнам

Во Струмица на едно место велат дека имало духови во една кука. На оградата пишувало со крв : Црна Мара. И се кога некој ке гледе во штипките и да се заврте право ке ги снемало штипките..:smir::helou::smir:хахахахаха:pos2::pos2:

Иначе ја спомнавте куќата во Црниче!Ако мислите за зелената куќа која наликува на мал замок со округки прозорци!
Јас лично сум бил во нејзе!И тоа после 12 саат навечер!Куќата стварно е језива и страшна по малце али тоа е дувло на секташи и наркичи!Има исцртано разни натписи на ѕидовите и рани знаци!Но тоа е од наркоманите после еден џоинт и интересно им е да црткаат!Интересно е тоа што куќата е прекрасна и има специфична градба,не типична за овие простори,а зепак никој не живее тамо!Причината зашто никој не живее незнам

Причината што никој не живее таму е Катастарот .. Најстрашната и најјезивата институција во Македонија .. А влезеш таму морници те лазат...
Сопствениците на куќата се Егејци , починати , и сега куќата никој не ја користи. Биг диел.

Во струмица има 3 куќи опседнати со духови!

хахаха абе како можи да вервате во такви работи во духови...вонземјани...едноставно ви се чудам....

sekade ima duhovi toa dasi znaete, koj ne veruva deka ima ne znam sto damu recam jas na nego....:tapp::helou:

Kratko i jasno .. DOKAZI !!

во право си...докажи ми дека постојат...пошо јас немам видено и не вервам во тоа...а сакам баш да ми се случи да ми излези некој вампир или дух шо било па да ме исплаши до помоч па да почнам да верувам....ДОКАЗ да видам:helou:

jas kolku dokazi dase obidam da dokazam ovde jas nikogo nema da teram da veruva deka ima ali videte ova video i kazete mi dali moze da e vistina ovaa???????:nesvest:

Па јас мислам дека постојат опседнати куќи со духови, зошто некогаш ќе прочитам некоја информација за некои вистински стории, па сеа не знам колку се тие точни или се само измислени колку да бидат интересни. :toe:

jas kolku dokazi dase obidam da dokazam ovde jas nikogo nema da teram da veruva deka ima ali videte ova video i kazete mi dali moze da e vistina ovaa???????:nesvest:

Хах, еве значи уште еден доказ. Па зашто да не, јас мислам дека тоа стварно се случило.

може да се случило ама луѓево некако не ми се баш зачудени дека виделе нешто, јас да видев вакво нешто ќе бев малце у збунка, ипак не е секојдневна работа да видиш дух!:vozbud:

ostaj toa kazete mi ova sto e?

може да се случило ама луѓево некако не ми се баш зачудени дека виделе нешто, јас да видев вакво нешто ќе бев малце у збунка, ипак не е секојдневна работа да видиш дух!:vozbud:

ostaj toa kazete mi ova sto e?

lol го гледавме со брат ми и се згазивме од смеење :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom