Причината што никој не живее таму е Катастарот .. Најстрашната и најјезивата институција во Македонија .. А влезеш таму морници те лазат...Иначе ја спомнавте куќата во Црниче!Ако мислите за зелената куќа која наликува на мал замок со округки прозорци!
Јас лично сум бил во нејзе!И тоа после 12 саат навечер!Куќата стварно е језива и страшна по малце али тоа е дувло на секташи и наркичи!Има исцртано разни натписи на ѕидовите и рани знаци!Но тоа е од наркоманите после еден џоинт и интересно им е да црткаат!Интересно е тоа што куќата е прекрасна и има специфична градба,не типична за овие простори,а зепак никој не живее тамо!Причината зашто никој не живее незнам
sekade ima duhovi toa dasi znaete, koj ne veruva deka ima ne znam sto damu recam jas na nego....:helou:
во право си...докажи ми дека постојат...пошо јас немам видено и не вервам во тоа...а сакам баш да ми се случи да ми излези некој вампир или дух шо било па да ме исплаши до помоч па да почнам да верувам....ДОКАЗ да видам:helou:Kratko i jasno .. DOKAZI !!
jas kolku dokazi dase obidam da dokazam ovde jas nikogo nema da teram da veruva deka ima ali videte ova video i kazete mi dali moze da e vistina ovaa???????:nesvest:
Не е дух ама е јако, душата им ја има извадено на овие што го снимале.ostaj toa kazete mi ova sto e?
lol го гледавме со брат ми и се згазивме од смеење :pos2:може да се случило ама луѓево некако не ми се баш зачудени дека виделе нешто, јас да видев вакво нешто ќе бев малце у збунка, ипак не е секојдневна работа да видиш дух!
ostaj toa kazete mi ova sto e?