lele sto dobro... zas u gostivarov nemame vakvi nesta .. da se poraduame ... abe nie zapadov ne znaeme za duhovi.. vlagame so kalasot i sve ni begaat:pos2::pos2:JuveFan напиша:Има во Битола една куќа, не знам дали има духови, ама знам дека на едната страна од куќата на ѕидот има крст. Тие што живеат во таа куќа правеле, фарбале што знам што, ама никако да излезе крстот. Викаат дека послем некој случај што се случил во куќата, некоја смрт, крстот сам се појавил на ѕидот. Можеби таа смрт треба да се реши за да се изгуби крстот. Оди таму, па можеби ќе видеш некој дух
Забега малку а:salut:A.O напиша:Imam edno prasanje! Dali nekoj znaj nekoja kuka opsednata so duhovi? Ne e vazno kade zivej samo da bidi taa kuka vo Makedonijava inaku jas ziveam vo Prilep! Pa ako sakate kazete i kazete nekoe iskustvo povrzano so duhovi
Ima edna kuka kaj Sveta Sofija...ne znam dali zboris za istata? Na Gorgi Boev e taa kuka....porano idev tamu i mozam da kazam deka cudni raboti ni se slucuvaaFortune напиша:Како мала верував дека една куќа во Охридов покрај езеро е опседната со духови:nesvest: И се чудев како живеат луѓето во нејзе
Како може бе да е опседната куќа со духови? Паѓаат чинии, се тресат лустери кога духовите се лути и се караат?