Фан Клуб: ПСВ Ајндховен

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
У холандско сум за повеќе тимови зашто играат прекрасен фудбал и имаат ептен добри таленти. Навивам за Аз Алкмар, Твенте(Изненадувањето) како и за Ајакс ама мајвеќе највивам за ПСВ зш стварно играат добар фудбал со многу голови о ептен добри играчи.

Mlad_man напиша:
У холандско сум за повеќе тимови зашто играат прекрасен фудбал и имаат ептен добри таленти. Навивам за Аз Алкмар, Твенте(Изненадувањето) како и за Ајакс ама мајвеќе највивам за ПСВ зш стварно играат добар фудбал со многу голови о ептен добри играчи.

убаво си ја наредил пола лига :) анти феенорд значи а? :) инаку холандското првенство според мене е најголемиот расадник на таленти

DoolroX напиша:
убаво си ја наредил пола лига :) анти феенорд значи а? :)

:pos2::pos2::pos2:

Јас навивам за Ајакс. Немам ништо против ПСВ, ама јас сум фан на Ајакс. Морам да признаам дека играат добар фудбал и располагаат со добри играчи. Ама и Ајакс се тука негде. Сезонава се спасија, ама следнава година ќе биде друга работата. АЈАКС:helou:

Влатко_Русин напиша:
:pos2::pos2::pos2:

Јас навивам за Ајакс. Немам ништо против ПСВ, ама јас сум фан на Ајакс. Морам да признаам дека играат добар фудбал и располагаат со добри играчи. Ама и Ајакс се тука негде. Сезонава се спасија, ама следнава година ќе биде друга работата. АЈАКС:helou:

ајакс дефинитивно ја има најдобрата младинско-пионерска школа во светов, какви играчи само имаат излезено од неа ме мрзи да ги пишувам сеа, но сите ги знаеме :) псв се супер тим, особено голамнот гомеш, алекс,фарфан и мендез, според мене закон играчи :)

Абе цела холандија е школа за таленти бе не само Ајакс, а тоа е зашто до холандија лесно се доаѓа и не е тешко да се добие виза за разлика од другите и сите идат таму.

П.С. Не сум против Феенорд туку ги изумив, а и + оваа сезона не играа најдобро

DoolroX напиша:
ајакс дефинитивно ја има најдобрата младинско-пионерска школа во светов, какви играчи само имаат излезено од неа ме мрзи да ги пишувам сеа, но сите ги знаеме :) псв се супер тим, особено голамнот гомеш, алекс,фарфан и мендез, според мене закон играчи :)

Навистина. Нели Ајакс ќе градеше фудбалска школа у Охрид?!?!?!?! Само не знам шо бидна, не следам ич таа работа.

оф топик: Млад_ман, боље ќе беше да отвореше тема Холандско првенство:pos2::pos2::pos2:, да заштедиме место за фан клубови:pos2::pos2::pos2:

DoolroX напиша:
убаво си ја наредил пола лига :) анти феенорд значи а? :)

jas sum za feenord i gi mrazam psv, a ajaks uste pojke. ke vidite v godina feenord ke bidat prvi sea koj ke iznakupat novi igraci
sekogas gi prodavat mladite igraci so potencijal (kako kajt buffel, ne mozam da nabrojvam) i ostanvat so k..o v race ama v godina ke bidi drugo

Влатко_Русин напиша:
Навистина. Нели Ајакс ќе градеше фудбалска школа у Охрид?!?!?!?! Само не знам шо бидна, не следам ич таа работа.

оф топик: Млад_ман, боље ќе беше да отвореше тема Холандско првенство:pos2::pos2::pos2:, да заштедиме место за фан клубови:pos2::pos2::pos2:
па здравје за едно 100-150 години можеме и тоа да го очекуваме :) сега ќе милан има школа во скопје (во соработка со работнички), таман да им собере по 15 000 ден на децата, па можно е ‘‘некогаш‘‘ и да однесат некое дете во милано :)

Абе ја не ги мрзам Феенорд ама за една година да се вратат мислам дека е премногу. Па и да се изнакупат кој ќе купат и од кај пари ај да кажеш следните неколку може ама сега со тие играчи нема шанси

Nikola_MKD напиша:
jas sum za feenord i gi mrazam psv, a ajaks uste pojke. ke vidite v godina feenord ke bidat prvi sea koj ke iznakupat novi igraci
sekogas gi prodavat mladite igraci so potencijal (kako kajt buffel, ne mozam da nabrojvam) i ostanvat so k..o v race ama v godina ke bidi drugo

Ајакс и ПСВ за Феенорд, како Реал и Барса за Сарагоса

Влатко_Русин напиша:
Ајакс и ПСВ за Феенорд, како Реал и Барса за Сарагоса
Добра споредба :pos2::pos2::pos2:

Темата е за ПСВ... коментари: јас навивам за овој и овој од Холандија на тема за Холандско Првенство

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom