Новата фотосесија на Катарина Ивановска

• Креатор на темата Креатор на темата starqueen
  • Време на започнување Време на започнување
LEPOTICA!
Sekoj muabet deka vakva e onakva e e LJUBOMORA i nisto drugo , devojkata e TOP OF THE LINE !!!!

kolku e samo zgodna i egzoticna na slikite.sekoja cest za nea sto kako prvo postigna vakov uspeh a kako vtoro i za hrabrosta za vakvi porazgoleni fotografii

a n g e l c e напиша:
девојката е супер навистина (само не ми се допаѓа тоа што си стави малку силикони во градите така да не е целосно природна :( )

Првпат слушам дека ставила силикони.

Инаку сликите се високо професионални и Катарина е убава и згодна.Алал да и е.Си направи кариера надвор од Македонија.И башка е успешна.Браво.

стварно типкава е лудница, ја иам глеано и на fashionTV и стварно е многу уба... а и сликиве се петка :devojce:

Nema, nema i ne ke se rodi,poubavo devojce od Makedonce!!!!

епа сега девојката е хмм колку што видов добар карактер,само знае некад да биде ептен кучка,убава е има убава фаца.За градите не коментирам ајде чичко хирург што ќе биде следно?

Lele ne ja poznav ej :) Epten dobri sliki.... abe mome makedonce sto sakash :wub:

Во почетокот беше тит слипот, а после дојдоа топлес фотосесиите. :)

Дечки...слаба е МНОГУ! што гледате толку убаво во неа?!

Стварно значи ТОП изгледа, браво за нејзе!

Volkswagen напиша:
Дечки...слаба е МНОГУ! што гледате толку убаво во неа?!

Па тое е поентата во манекенките, да се слаби. Али тие викаат дека е убава за манекенка, а за тоа што на кого му се допаѓа е работа на вкус не неможе да се дискутира.

Мразам манакенки, ама би сакала да изгледам како неа.

Убави слики!Девојката не ми се допаѓа,барем не како што изгледа во живо!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom