Новата фотосесија на Катарина Ивановска

• Креатор на темата Креатор на темата starqueen
  • Време на започнување Време на започнување
Арни се сликите,девојката не е лоша,ама ништо посебно па,има многу боље.....слаба е многу!

Егзотична убајна! Гром!

Катето многу личи на девојчево од Кајгана, PSYtisfaction. Кога ја разгледував галеријата и наидував на нејзини слики, мислев дека е таа.

Навистина е посебна, топ девојка - можам слободно да кажам најдобра од сите наши манекенки

ОК е фотосесијата, професионално, ама јас повеќе како поента гледам разголување, него рекламирање костими за капење.

А Катарина е добра, не е ТОП. Некогаш знае да блесне, а некогаш да биде многу кич ...
Ја видов во ГТЦ со мантил долг на 50 степени и ми се идеше да паднам у несвест само што ја гледам и плус беше сви ми боје лепо стоје. ОМГ !!!

abe sega normalno i malce LJUBOMORA da imate...mislam vie zenskite

Добра фотосесија...
Не е никаква љубомора, туку девојката едноставно не ми остава никаков посебен впечаток..

супер е само разбрав дека има стаено силикон наложено и било поима неам...разбрав во еден козметички салон озборување

Obrnete vnimanie na pisanoto od klipov kade sto kazuva deka katarina e od SRBIJA za videoto klik tuka

Алал нека и е.Ептен јако тело и фаца закон. Супер е. Ши ис соу хотт х)

леле топови
ја грабаш бегаш и не се вртиш назад :vozbud: :vozbud: :vozbud:

девојката е супер навистина (само не ми се допаѓа тоа што си стави малку силикони во градите така да не е целосно природна :( )

Мислам дека сосема прифатлив потег направила. Си го довела изгледот до врвот од она што може добро да изгледа се пуштила во акција. Само на тој начин, со инвентивност ослободена од стереотипи за „природност“ во светот на високата мода и славните може да се стаса до некаде.:tapp:

ОК е фотосесијата, професионално, ама јас повеќе како поента гледам разголување, него рекламирање костими за капење.
Па да рекламира капути, да држи забелешката :)

Па да рекламира капути, да држи забелешката :)

Можела и капути да рекламира па пак да била исто толку разголена, а и АКО сакала можела да рекламира и костими за капење без да е малку повеќе разголена. Но очигледно Катарина сакала да покаже што има, не и замерувам за тоа бидејки има што да покаже барем. :icon_bigg

прекрасна девојка и во понашање,се иам упознаено еднаш случајно со неа и воопште не ми делува издигнато ко шо напомена некој погоре, напротив многу беше мила и прибрана, сепак две мали забелешки за фотосесијава-на првата слика градите и се сосема различни од на останатите,и на последната фотографија во наочарите и се одсликува тимот што ја фотографира...морав да изедам г*мна значи :pos:

Браво !!!!
Барем некоја маникенка од македонија успеала!!!!
друготе е грех да се коментира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom