Врска со професор?

• Креатор на темата Креатор на темата honey-boney
  • Време на започнување Време на започнување
Crazy in Love напиша:
Професорот е тука за да даде знаење т.е за да предава,а не да воспоставува романси или не знам што
Па баш затоа, да даде знаење :pos2:

PSYtisfaction напиша:
Па не и знам презиме, плава е битно.:icon_lol: А екомономија на Мистер Бин мислиш? :) И дали заврши во Орце воопшто? :pos: Ако да, кажувај се кој си. :)))

Ох, колку проклето сме оф-топик. :pos:

Не е таа еве пишаа деак била некоја Оља иначе за професорки сум имал среќа во Орце да ми предаваат најдобрите пи*ки.Ирена,Розе-Македонски ама Гацова многу ја сакав пошто ме мразеше така ме гледаше некако ко пари да и дужам и бога ми во тие моменти ми се вртеа во глава ''Мy first sex teache''r:bilokojzbor: Пошто женава беше само за таму.После се смени и на нејзино место дојде Бла**на како ладен туш. А на темава дали би со професорка HELL YEA!!:zlo:

Абе ај да разберам да го загледуваш професорот пошо е млад, згоден, убав. И кај мене во школо имаше повеќе такви професори од по 25-26 години отколку стари, и ние се филмавме, ги гледавме, затоа ај да речам дека разбирам,ама се со мера бе, со граници. Се остануваше на филмање и посматрање :)
А чудно ми е тоа врска ученик-професор. Не ми оди некако, не го оправдувам.

Немал ѓаолот работа си ги клецкал децата , искрено професорите кај мене на факс беа 35- 45 години постари и не ги исполнува условите ни за врска ни за плејн секс.
Не знам ама имаше асистенти кој во најлош случај ќе си ја пробаја среќата а во најдобар ми ги правеа вежбите.

a be sho ne opravduvate,mene sho mi predavase prof po muzicko vo sredno go kladoa vo zatvor za nisto,sho?oti kelckal devojcina od vtora i 3ta godina,pa tie mu se pustaa non stop,go znaea deka nema da gi odbija i ajde navalete...arno mu pravese gi seksase i gi slikase:)

На оваа ми мириса дека и била мила оцената,а за него...најверојатно бил очаен:pos:

Јас имав слична афера....Но во мојот слчај се работеше за врска која траеше 3 години...Ама сепак беше со професорката...И не гледам некоја погрешна работа во таквите врски се разбира ако е прифатена од двете страни...А строго ги осудувам малтретирањата на учениците од страна на професорите заради оценки...

Затоа постојат закони, кои би требало да ги регулираат овие работи.
Тука не станува збор за прифатливо, се работи за работна етика.
Професорот настапува од позиција на моќ.
Затоа секој контакт од сексуална природа е забранет.
И меѓу однос на професор со студент и однос на директор со секретарка.
Отказ од работа се добива, ако е пријавено и докажано нешто вакво.

Многу нормално дека таа врска не е типична, односно нормална врска. Не знам дали постои некоја одредба која кажува нешто по ова прашање или. Станува збор за етика на работно место и тоа е однос за кој нема оправдување, според мене.
Е, сега кога веќе спомнуваме згодни професори...леле каков асистент има на ПМФ по информатика...вчера го видов и уште сум под импресии:vozbud:

не ... абе стари луѓе .. нејќам да ги стрефи шок.. па на сред да ми умре... нееее....
а и некако .... не бе.. грозно ми е само да помислам.... имаше еден кај нас у гимназија што се ѕвереше по стомачиња, газиња и женски гради...
ама стари луѓе од 50 60 години..
е сега имаше некои и од 24-25 кои се црвенееа кога ние им се ѕверевме у газињната и не можеа у очи да не погледнат

не би оправдила врска со професор мислам не е во ред.

инаку минатата год мене ми предаваше сличен професор кој можам да кажам дека со очи ги соблекуваше девојките, а кога ке те испрашва само во граден кош те гледа голем манијак е

Tikvi4ka напиша:
не ... абе стари луѓе .. нејќам да ги стрефи шок.. па на сред да ми умре... нееее....
а и некако .... не бе.. грозно ми е само да помислам.... имаше еден кај нас у гимназија што се ѕвереше по стомачиња, газиња и женски гради...
ама стари луѓе од 50 60 години..
е сега имаше некои и од 24-25 кои се црвенееа кога ние им се ѕверевме у газињната и не можеа у очи да не погледнат

:pos2: lele sirot Djoko so nas, shto se ne go snajde, se izgubi megu nas, kako se crveneeshe:kesa:

Inace vrska pomegu ucenik i profesor spored mene ne bi trealo da ima, posebno ako se mnogu godini razlika... dobro moze se malku prifatlivi onie vrski pomegu maturantki i pomladi profesori do 25 negde (ali retko taka mladi profesori da ima)... no sepakne bi osudila takva vrska, poshto ljubov si e ljubov, neznaesh koga ce te strefi :toe: iako neznam kolku iskreno bi traela taa vrska, posebno poradi razlikata vo godini :)

vrska megu profesor i ucenicka...ok e, zaso da ne?! pa i toa e za luge...samo da ne se kissuvaat na rabotno mesto :) toa ne bi bilo ic vkusno vo odnos na drugite ucenici a i moze da dobie otkaz od rabota :) sakam jas so nekoj profesor..bas e onaka RIZIK :) ama jbg...u gorgi kakvi profesori imaa...da fatis da begas samo :)

Лично не оправдувам ваква врска,но тоа се случува!
Една моја школска во 4-та год,се фана со професорот по физичко,па одма по матурската и се омажи за него.Он беше едно 10 години постар од неа ама ете љубов,верувам дека и ден денес ништо не се сменило меѓу нив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom