Регистарски таблички

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се фино, се ми е јасно, ама ако веќе сакам такви курназл`ци, сакам да е бланко :)
Џабе, бланкото се зафатени на една пезетка во комшии
ag.gif

Абе човечиња и остали створењца :) ај ако може да му кажете ја у Ск праат Custom таблици за мотор, грди се овие у пм. Мојата таблица е иста ко на Фичо :) Help MEEE

Нови таблици од догодина.

ОД НОВА ГОДИНА СТАРТУВА ИЗДАВАЊЕТО НА НОВИ РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЧКИ

МК се враќа на возилата

Неофицијално цената на новите таблички ќе биде 4.000 денари

FA83E1075BFD0941AC3904C56B06C08E.jpg

Новите регистарски таблички за возилата се воведуваат од Нова година, одлучи МВР. Министертвото го усвоило новиот правилник деновиве, но не направило план како и со која динамика ќе ги заменува табличките. Во МВР се уште немаат пресметано ниту колку ќе чини замената на табличките. Според некои непотврдени информации, нивната цена ќе биде 4.000 денари....
целиот текст -> тука

pa i ovie se gadni.....jebi ga
inaku 35 od strana za postarite vozila...........hm....dali se nadzira zakon za oldtajmeri?????

Абе човечиња и остали створењца :) ај ако може да му кажете ја у Ск праат Custom таблици за мотор, грди се овие у пм. Мојата таблица е иста ко на Фичо :) Help MEEE
Најде некој што прави? Сакам и јас : )

Нека ги напрааат помали овие многу големи се

abe ke napraat sea tablici da si go napises imeto na niv za ako te brkaat cajkani polesno da te najdat. mrdnati se nasive politicari(ili koj i da smislil za toa so tablickite):uvo:

Абе се фино, се ми е јасно, ама ако веќе сакам такви курназл`ци, сакам да е бланко :)
Струмикс, ако ти е бланко таблицата, ќе се најде некој што ќе ти се потпише или да ти нацрта нешто. Ја, барем, би направил такво нешто. :vozbud:

со имиња ? па ке станеме како американците
па не одраа овие бе,малце плаќаме за регистрација,па сеа и таблички 4000.

FA83E1075BFD0941AC3904C56B06C08E.jpg

za vaka ruzna tablica cenata treba da bide 12000 denari........zasluzuva ko novogodisna elka e i na tri mesta ima MK...:)

И со ова MK и Macedonia збогом Грчка! Одмор на'ц!
Плус тоа ...ова се најгрдите таблици. Што мислеле не знам!

Добро бе ова е еден план не е дефинитивна ке видиме како ке излезат и плус во живо друго е како во ЕУ исто

pa i ovie se gadni.....jebi ga
inaku 35 od strana za postarite vozila...........hm....dali se nadzira zakon za oldtajmeri?????

Дај Боже!!!!:vozbud:
Во текот на 2008 сигурно ќе регистрирам еден таков.
Се наѕира крајот на финансиската конструкција за она кое го рабортам веќе 2 год. и нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom