LiverpoolFC
Captain Fantastic!
- Член од
- 10 ноември 2007
- Мислења
- 864
- Поени од реакции
- 15
Ај пишете тука ако некој нешо дознае за униформите... иначе ај со среќа нека ни е на нас бруцошите
Јас сум Економски, ФБДМ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па од понеделник па натака тркни до Европски и земи си униформа јас така ќе направам.:smir:Ај пишете тука ако некој нешо дознае за униформите... иначе ај со среќа нека ни е на нас бруцошитеЈас сум Економски, ФБДМ
Јас бев како демек да ми земат мерка за униформа и ми дадоа да пробам едно палто и пиша таа претпоставената само конфекциски број и лични податоци и ми кажа да дојдам после 20ти да си ја земам униформата.Па од понеделник па натака тркни до Европски и земи си униформа јас така ќе направам.:smir:
Јас бев како демек да ми земат мерка за униформа и ми дадоа да пробам едно палто и пиша таа претпоставената само конфекциски број и лични податоци и ми кажа да дојдам после 20ти да си ја земам униформата.
И јас бев вчера да ми земат мерка али не си ја земав униформата зошто немале машки!А тие што си ги подигале униформите биле женски зашто само женски униформи имале :SДенес беа некои другари да им земат мерка за униформите, и некои си ги подигале... така да утре ќе идам да проверам сабалје дали ги даваат или што е работата.. Иначе на 22ри се гледаме на подготвителни, не дека сакам математика, да видиме што народ има![]()
Кој ти кажа?:smir:Да ви кажам точно ќе чекате до декември за униформи.
Па во европски студирам сеа сум втора така беше ко бев јас прва си почекавме малце за униформите .... троа повеќе и на крајот квалитетот е упм....лош.Кој ти кажа?:smir:
Па во европски студирам сеа сум втора така беше ко бев јас прва си почекавме малце за униформите .... троа повеќе и на крајот квалитетот е упм....лош.
Ај некој нека ми каже каква е таа ISIC картичка и за што служи?:smir:
Ако е само за во Мекдоналдс попуст за џабе ја плаќаме!Абе тоа ти е картичка со неа добиваш најразлични попусти. Но за жал тоа во Македонија го нема односно го имаш само во мекдоналс каде што на САМО некои работи добиваш студентски попусти.
Ако е само за во Мекдоналдс попуст за џабе ја плаќаме!
Иначе фала за одговорот:smir: