Прв приватен универзитет - Европски универзитет

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пишете тука ако некој нешо дознае за униформите... иначе ај со среќа нека ни е на нас бруцошите :) Јас сум Економски, ФБДМ

Ај пишете тука ако некој нешо дознае за униформите... иначе ај со среќа нека ни е на нас бруцошите :) Јас сум Економски, ФБДМ
Па од понеделник па натака тркни до Европски и земи си униформа јас така ќе направам.:smir:

Па од понеделник па натака тркни до Европски и земи си униформа јас така ќе направам.:smir:
Јас бев како демек да ми земат мерка за униформа и ми дадоа да пробам едно палто и пиша таа претпоставената само конфекциски број и лични податоци и ми кажа да дојдам после 20ти да си ја земам униформата.

Ај некој нека ми каже каква е таа ISIC картичка и за што служи?:smir:

Јас бев како демек да ми земат мерка за униформа и ми дадоа да пробам едно палто и пиша таа претпоставената само конфекциски број и лични податоци и ми кажа да дојдам после 20ти да си ја земам униформата.

Мене после 23ти... Нешто многу збрки денеска и на студентски прашања. Бев да прашам подетално за подготвителната настава, девојката таму ми рече само за 2ра и 3та година. Па се јавив на Здравко (професорот по математика?), рече дека нема врска тоа, за прва година била подготвителната настава. Па, на 22ри, гледаме се. :)

Денес беа некои другари да им земат мерка за униформите, и некои си ги подигале... така да утре ќе идам да проверам сабалје дали ги даваат или што е работата.. Иначе на 22ри се гледаме на подготвителни, не дека сакам математика, да видиме што народ има :)

Денес беа некои другари да им земат мерка за униформите, и некои си ги подигале... така да утре ќе идам да проверам сабалје дали ги даваат или што е работата.. Иначе на 22ри се гледаме на подготвителни, не дека сакам математика, да видиме што народ има :)
И јас бев вчера да ми земат мерка али не си ја земав униформата зошто немале машки!А тие што си ги подигале униформите биле женски зашто само женски униформи имале :S

Па во европски студирам сеа сум втора така беше ко бев јас прва си почекавме малце за униформите .... троа повеќе и на крајот квалитетот е упм....лош.

А задоволен ли си од начинот на студирање, однесувањето на професорите, организацијата на факултетот...?

Ај некој нека ми каже каква е таа ISIC картичка и за што служи?:smir:

Абе тоа ти е картичка со неа добиваш најразлични попусти. Но за жал тоа во Македонија го нема односно го имаш само во мекдоналс каде што на САМО некои работи добиваш студентски попусти.

Абе тоа ти е картичка со неа добиваш најразлични попусти. Но за жал тоа во Македонија го нема односно го имаш само во мекдоналс каде што на САМО некои работи добиваш студентски попусти.
Ако е само за во Мекдоналдс попуст за џабе ја плаќаме!
Иначе фала за одговорот:smir:

Ако е само за во Мекдоналдс попуст за џабе ја плаќаме!
Иначе фала за одговорот:smir:

Епа супер е тогаш. Нема да треба да трошаш 3000 денари за да се најадеш во Мекдоналдс. Со ова, само 2800. :pos:

ISIC картичката ја има на неколку места во Македонија, што воопшто уствари нема да ја користиш, но вреди за единственото нешто - попуст и договор со Аурора...

Верувам дека сите знаете за туристичката агенција Аурора.. со ISIC картичката добивате огромни попусти на авионски карти, како и премногу полесно добивање на работа во странство токму преку оваа агенција. Аурора средува за работа во странство, важи за најдобрата агенција во Македонија и во секое време може да ви се најде картичкава, посебно бидејќи ние младиве сакаме да идеме за Америка или било каде на едно лето на работа да спечалиме некој динар + да шетаме... Така да добра ствар е.

*Дојде како реклама за Аурора али што да праам, морав да наведам за што е добра.. хах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom