Прв приватен универзитет - Европски универзитет

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој нови информации во врска со Акредитацијата на Факултетот за Стоматологија?

Дали некој знае дали ке се учи сабота? :(

зашто сабота?? а во среда учиме??или не хаха??

Па изгледа среда не се учели и затоа сабота да го надохнадиме изгубеното време.лол

Среда е државен празник, што значи не се учи, е сега еурм ако донесе некое известување да се учи, незнам, прашајте на студентски.

Не се учи бе во сабота, не вадете бош муабети.

kolku godini e informatika na EURM i kolku pari e godisno so se site trosoci

i me interesira dali nekoj student od EURM ako e sega maturant povtorno bi odbral EURM ili nekoj drug na primer FON

kolku godini e informatika na EURM i kolku pari e godisno so se site trosoci

i me interesira dali nekoj student od EURM ako e sega maturant povtorno bi odbral EURM ili nekoj drug na primer FON

Информатика како и друте факултети на ЕУРМ е 3+2, се плаќа 2 000 евра партиципација од старт. Се вкупно незнам, кога ќе имаш време помини до факултет во студенски прашања ке те информираат се што те интересира по детално.

А кога би бирала меѓу ФОН и ЕУРМ, пак би одбрала ЕУРМ.

Информатика како и друте факултети на ЕУРМ е 3+2, се плаќа 2 000 евра партиципација од старт. Се вкупно незнам, кога ќе имаш време помини до факултет во студенски прашања ке те информираат се што те интересира по детално.

А кога би бирала меѓу ФОН и ЕУРМ, пак би одбрала ЕУРМ.

една исправка тука..од оваа година се плаќа по 1500 евра...инаку што те интересира за информатика прашај слободно јас сум на информатика..и добро ми оди ...сега за сега хаха...

една исправка тука..од оваа година се плаќа по 1500 евра...инаку што те интересира за информатика прашај слободно јас сум на информатика..и добро ми оди ...сега за сега хаха...

Мислам само 1500 е за прва беше, имаше некој стипендии зато , инаку 2000 илјади е.

epa jas se dvoumam megu EURM i FON
pa ajde eve kazi nekoi iskustva vpecatoci fakti
najveke me interesira okolu davackite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom