За девојките: Кој прв дозна за првиот пат?

• Креатор на темата Креатор на темата mui SEXual*
  • Време на започнување Време на започнување
Прв кој дознаа паа другарките мои, а мајка ми сфати од одма

Se izvinuvam sto se mesam a kako mozat da svatat?

Џабе се лажете, се убедувате...мајка...татко...сестра...брат...џабе...не се они први...ДЕЧКОТО Е ПРВ ШТО ДОЗНАВА!!!

така,мајките се сфаќаат(барем кога се работи за однос мајка/ќерка):) затоа што и тие поминале низ истото и имале слични(ако не и исти)искуства
уште не сум имала прв пат,ама кога ќе се деси ќе и кажам прво на сестра ми,мајка ми ќе ме прочита 100%(ако не ме прочита ќе и кажам бидејќи сум во супер односи,она е моја најдобра другарка после сестра ми),а другарките..ќе им кажам по некое време:)

само еден мал оф топик: Зошто е темава само за девојките?(ми личи на дискриминација). Ваљда не треба сега да отвараме и ние машките посебна тема за истата работа:smir:

само еден мал оф топик: Зошто е темава само за девојките?(ми личи на дискриминација). Ваљда не треба сега да отвараме и ние машките посебна тема за истата работа:smir:

Пер, слободно ти можеш да пишуваш.. не се чуствувај дискриминирано, спаѓаш и ти тука.

Уште еден мал оф топик! :smir:

My best friend...majka mi megu poslednite ke doznae, a moze i nikad da ne doznae..nema potreba da znae za mojot ljuboven zivot a ne pa za seksualniot moj zivot..

Мајка ми уште не знае:)
Прво и кажав на најдобрата другарка (ex) а после на двајцата најдобри другари:)

Ноуп, на никој сеуште :) Иако сите имаме личности у животот шо не сфакат и разбират битно е и тоа колку ние самите имаме потреба да се искажеме или да споделеме некој момент со нив.

Ноуп, на никој сеуште :) Иако сите имаме личности у животот шо не сфакат и разбират битно е и тоа колку ние самите имаме потреба да се искажеме или да споделеме некој момент со нив.

...e sea sve ni kaza na nas tuka...:pos2:

...inache ja se iznervirav ednashka koa edna cura rastrubila po celo malo deka se ophodzavala so mene...i se naljutiv ja otkachiv i rekov deka ne e vistina...pa si ostana ebana-neebana...:pos2:

Се уште не сум имала прв пат. Кога ќе се случи тоа, прво ќе кажам на најдобрите другарки па потоа на мајка ми.

Може звучам како персона со разнишани семејни односи и абнормални перцепции за доверба во семејството, ама мојата мајка никогаш нема да дознае. Кај и да е, ќе сфати сама. :icon_lol: Често ме прашува за тоа, ама тотално ја избегнувам таа тема. Едноставно не ја чувствувам толку интимно-блиска, си ги имам другарките за такви муабети. Со неа можам да зборам за школо, за комшиката, за времето, за ручекот. Ама мои приватни интимни нешта едноставно не ми е пријатно да споделувам ни со неа, ни со било кој друг од моето потесно семејство.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom