Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Kога не игра цела одбрана и Карбишли е јак против Јунајтед:smir:не верувам, само со Манчестер има сигурно бодови, за нив е доктор
:helou:
Kога не игра цела одбрана и Карбишли е јак против Јунајтед:smir:не верувам, само со Манчестер има сигурно бодови, за нив е доктор
:helou:
Поголема глупост немоеже да се направи, колку ги мразам Сител значи и неговите коментатори тоа е чудо, ќе мора на други програми да се гледа Супер си беше на А1 ама ајде.. :nerv:И дефинитивно Премиер Лига на Сител ТВ! Видов вчера реклама.:nenene:
Имам само еден начин како би илустрирал каква е ралната ситуација: Доколку Карло Анчелоти освои ЛШ, ќе му биде простено и 16-то место во Премиер Лига.А јас пак мислам дека Челзи е најсериозен кандидат за титула оваа година, можеби сепак Анчелоти ќе се снајде повеќе во Англија отколку во Италија(зборувам за освојување на првенство):helou:
Цитирано.Ima li nekoj od fanovite na Liverpool raspolozen za oblog...
Oblog: United ke bide pred Liverpool na tabelata i ovaa sezona...
Ako ima takov neka me citira... Jas cekam :salut:
btw: se izvinuvam za fontot
Додека тој им е тренер никад нема да освојат ПЛ.Не тепаа лани двапати во лига,али го јадеа во ЛШ и тоа многу гадно.Нека се присетат на Банета само и готово.Манчестер и Челси фаворити за освојување наредна година,мада и Арсенал сигурен сум дека ќе биде ептен јак.По претходнава сезона свесен си и ти Даворе, а и остнатите фанови на Арсенал, Јунајтед дека сепак Ливерпул не се за потценување . Ретки се тимовите што можат да изиграат така на Олд Трафорд, башка, и Челзи на домашен терен својот прв пораз по долгата серија започната од Мурињо го загубија од Ливерпул .
Ливерпул, заедно со Јунајтед и Челзи се најголемите фаворити според мене за освојување на првата позиција на крајот од сезоната . . што би рекол Рафа ака The Fact Man . . . . Faachht !!! . :wink:
Сликата кажува кој ке се бори за титулата...:helou:Моќна слика а?