F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И губеа лани од Манчестер зошто беа најдобри.
Губеа од Манчестер бидејќи Манчестер не се во таа класификација во која Челзи се најдобри, а тоа е најдобри во Лондон:tapp:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да, а вие не сте ни најдобри во Манчестер. Сити ве шијат.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да, а вие не сте ни најдобри во Манчестер. Сити ве шијат.
Со Сити ја загубивме битката, но ја добивме војната:vozbud:
Вие и битките ги загубивте, и војната ја загубивте и тоа од Јунајтед, за твоја несреќа!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ние бевме шампиони во ЛШ и ПЛ.Вие продолжете да ги тепате Арсенал и Фулам.
Океј, оди испиј го млекото, смири емоциите, изгасни плејстејшнот и води дискусија со аргументи.

Освоивте де, не порекнувам. Ве сошија Сити, ве сошија. Чао.

Со Сити ја загубивме битката, но ја добивме војната:vozbud:
Вие и битките ги загубивте, и војната ја загубивте и тоа од Јунајтед, за твоја несреќа!

Многу голема несреќа. Муабетот беше дека ние сме најдобри во нашиот град, покрај Арсенал и Тотенхем, а вие со еден Сити се мачите.

Се повлекувам од темава, пукајте сега со сабајле ак сакате.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Океј, оди испиј го млекото, смири емоциите, изгасни плејстејшнот и води дискусија со аргументи.

Млеко не пијам, емициите смирени ми се, плејстејшн немам.
Ние ве сошивме вас.Со здравје.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Оваа сезона во Премиер Лигата навивам за Арсенал :vozbud:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Можно ли е ВБА да изненади на Емиратите? :)
:salut:
zs da ne - biminghamskite timovi se nezgodni vo prvoto kolo - lani birmingam city - 3 : 2 so chelsea na dvapati zavoduvaja
preklani vila so arsenal - 1 : 1 86 min gilberto -
sega moze da iznenadi so edno 6 ,7 parcinja :pos2:

Оваа сезона во Премиер Лигата навивам за Арсенал :vozbud:
:pos: :pos: :pos:

Брао младичу, прав навијач значи нема што :)

Ја не пишувам за кого, одамна веќе :helou:
da ne prekina da gledas ? :pos2::pos2:
ili sega poveke nema da ti bide interesno ? :)
abe macino zabegan eden -

eve gledam ste pocnale so prognozite mnogu visoko mi kotiraat utd i t'hamm - stoznam -

pozZ

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207

Многу голема несреќа. Муабетот беше дека ние сме најдобри во нашиот град, покрај Арсенал и Тотенхем, а вие со еден Сити се мачите.

Се повлекувам од темава, пукајте сега со сабајле ак сакате.
Леле најдобри сте во Лондон големо чудо. Премиер лига не е Лондон цела Англија е. Така да Манчестер цела Англија ја освои фактите сеуште се насекаде околу вас. Не треба да пишувам некакви резултати. Нас сити не тепале абе вас како Работнички да ве сомеле бе 1-1 со болтон игравте на домашен терен, виган 1-1 исто дома и портсмут. Абе лелееее ние од сити изгубивме во споредба со овие 3 клуба сити за нив е недостижен. Плус си имаа шанса челзи, Манчестер на крај на сезоната киксна 3-4 пати и Челзи што правеа место да си тепаа да си преземат водство луѓето чекаа абрамович ќесето да го отвори за платичка поголема.

В

Вори

Гостин
Вие од Манчестер имате само подобра историја од Челси ништо друго.А ќе видиме оваа сезона што ќе направите,вие мислите секоја сезона ќе дава Роналдо 40 гола,сте се зафркнале и тоа гадно.Ајт!!!

В

Вори

Гостин
Интересантно,ова еднаш се има случено и никогаш повеќе.Ама се прашувам зошто Љубош Михел го немате ставено на сликава,дека да не беше тој,тоа ѓаволчето ќе беше набодено....

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Вие од Манчестер имате само подобра историја од Челси ништо друго.А ќе видиме оваа сезона што ќе направите,вие мислите секоја сезона ќе дава Роналдо 40 гола,сте се зафркнале и тоа гадно.Ајт!!!
Чиче имаме поголема историја. Па како да немаме нас не не купи поголем милијардер таа историја ја граделе Манчестер од 1987. Сакаш да ти кажам челзи каков што е сега од кога постои. Од кога ги купи Абрамович. Зошто не можеа да освојат пред тоа од кога се оформени они ама ај што се замарам некој со пари на неприроден начин сака да освои. Ама и најтрагично е Абрамович се изнатроши пари и уште е во минус околу 400 милиона, а клубот е огорчен сега на Манчестер што со години си го градел тимот и почнал да тепа. Оваа година никој не купивме сеуште, и да купиме максимум 1,2 а Челзи кога ги купи Абрамович цел тим го купи, а и сега се обидува да го направи тоа. Е не може фудбалот е да изградиш тим од ништо од играчи што се познават кое е каков е и колку може. Да му ги знаат неговите способности, не ај Шефченко ќе го купам ми прднало така. Кој до сега така давал пари бе ај разлисли. Колку и да трае челзи и да освои нешто што на овој начин едвај сите знаат како се играло и како треба фудбал да се игра и да заете ако Челзи продолжи вака никогаш нема да ја добие почитта која ја имаат сите према Манчестер, Ливерпул тука ќе ги пишам и Лидс, Сундерленд зошто финансиски се послаби ама имаат поголема историја од вашата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom