F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
da si otide covekot a fin covek bese tamu sekogas fino go demoliravme totten sea koga ke dojde ovoj od sevila ke ne "isplashi" my ass i toj ke se posramoti , ke mu tekne deka ne e za u EPL

Huande Ramos na celo na totenhem.AAAA sega ke ima borrba vo Anglija za 4to mesto

i taka ARSENAL povtorno na vrvot - kade i mu e mestoto:)

!!!!!!

i da se potsetime deka arsenal ima natprevar pomalku i da se potsetime deka manchester usa treba da igra na emiraty i da se potsetime deka manchester USA treba da igra na anfield i da potsetam deka arsenal e neporazen ovaa sezona i da se potsetime deka Manchster city go pobedi manchester usa i ke go stori povtorno toa a i deka Topdzite ke bidaat EGZORCISTI narednata sabota..... POZDRAV GUNNERI KADE I DA STE!!

Illusioner site zborovi ti odat vo polza na arsenal...bidejki si nivni fan ili spored realnosta

NOV SUM OVDE PA AKO TROPNAM NEKOJA GLUPOST PROSTETE!!!

PRVO CESTITKI DO NAVIVACITE NA ARSENAL,ZA DOBRATA IGRA SO LIVERPOOL-MOJOT OMILEN CLUB!!!

MOZDA LIVERPOOL GUBI CEKOR SO ARSENAL I MANCHESTER UNT. AMA MISLAM DEKA KE SE VRATAT NA STARIOT PAT I KE USPEAT DA JA OSVOJAT TITULATA OVAA GODINA!!!

NOV SUM OVDE PA AKO TROPNAM NEKOJA GLUPOST PROSTETE!!!

PRVO CESTITKI DO NAVIVACITE NA ARSENAL,ZA DOBRATA IGRA SO LIVERPOOL-MOJOT OMILEN CLUB!!!

MOZDA LIVERPOOL GUBI CEKOR SO ARSENAL I MANCHESTER UNT. AMA MISLAM DEKA KE SE VRATAT NA STARIOT PAT I KE USPEAT DA JA OSVOJAT TITULATA OVAA GODINA!!!

epa odma tresna glupost :pos2:

Da se razberame..jas sum si fan na Arsenal...realno gledano..ovaa sezona..ako izdrzat.."bebinjata" na Wenger..so ovaa forma.100% ke ja osvoime titulata....inaku..konkurenti..se samo Man USA*..zatoa sto..Liverpool...se nova ekipa..mn.transferi...i uste ne se poznaavat igraci dovolno megu sebe..toa se gleda i po rezultatite koi gi postignuvaat..i igrata sto ja pokazuvaat...dodeka Man USA*..go donese Tevez..sto se pokaza..odlicno..zasiluvanje..i odlicno sorabotuva so Runi....dodeka..Arsenal..veke so ovoj sostav igra 2 sezoni...samo Sagna(koj odlicno se prilagodi)..i Eduarno(koj ne e u first lineup)...najmnogu se uigrani...i zatoa se glavni Favoriti..vo osvojuvanjeto na titulata..REALNO GLEDANO!!!!

ARSENAL RULZZ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom