F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
da si otide covekot a fin covek bese tamu sekogas fino go demoliravme totten sea koga ke dojde ovoj od sevila ke ne "isplashi" my ass i toj ke se posramoti , ke mu tekne deka ne e za u EPL

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
i taka ARSENAL povtorno na vrvot - kade i mu e mestoto:)

!!!!!!

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
i da se potsetime deka arsenal ima natprevar pomalku i da se potsetime deka manchester usa treba da igra na emiraty i da se potsetime deka manchester USA treba da igra na anfield i da potsetam deka arsenal e neporazen ovaa sezona i da se potsetime deka Manchster city go pobedi manchester usa i ke go stori povtorno toa a i deka Topdzite ke bidaat EGZORCISTI narednata sabota..... POZDRAV GUNNERI KADE I DA STE!!

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Illusioner site zborovi ti odat vo polza na arsenal...bidejki si nivni fan ili spored realnosta

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
NOV SUM OVDE PA AKO TROPNAM NEKOJA GLUPOST PROSTETE!!!

PRVO CESTITKI DO NAVIVACITE NA ARSENAL,ZA DOBRATA IGRA SO LIVERPOOL-MOJOT OMILEN CLUB!!!

MOZDA LIVERPOOL GUBI CEKOR SO ARSENAL I MANCHESTER UNT. AMA MISLAM DEKA KE SE VRATAT NA STARIOT PAT I KE USPEAT DA JA OSVOJAT TITULATA OVAA GODINA!!!

Член од
21 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
NOV SUM OVDE PA AKO TROPNAM NEKOJA GLUPOST PROSTETE!!!

PRVO CESTITKI DO NAVIVACITE NA ARSENAL,ZA DOBRATA IGRA SO LIVERPOOL-MOJOT OMILEN CLUB!!!

MOZDA LIVERPOOL GUBI CEKOR SO ARSENAL I MANCHESTER UNT. AMA MISLAM DEKA KE SE VRATAT NA STARIOT PAT I KE USPEAT DA JA OSVOJAT TITULATA OVAA GODINA!!!

epa odma tresna glupost :pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Da se razberame..jas sum si fan na Arsenal...realno gledano..ovaa sezona..ako izdrzat.."bebinjata" na Wenger..so ovaa forma.100% ke ja osvoime titulata....inaku..konkurenti..se samo Man USA*..zatoa sto..Liverpool...se nova ekipa..mn.transferi...i uste ne se poznaavat igraci dovolno megu sebe..toa se gleda i po rezultatite koi gi postignuvaat..i igrata sto ja pokazuvaat...dodeka Man USA*..go donese Tevez..sto se pokaza..odlicno..zasiluvanje..i odlicno sorabotuva so Runi....dodeka..Arsenal..veke so ovoj sostav igra 2 sezoni...samo Sagna(koj odlicno se prilagodi)..i Eduarno(koj ne e u first lineup)...najmnogu se uigrani...i zatoa se glavni Favoriti..vo osvojuvanjeto na titulata..REALNO GLEDANO!!!!

ARSENAL RULZZ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom