Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tino097 напиша:Сменете го прашањето во анкетата: Кој е најдобар тим во Англија во моментов
бидејќи со ова прашање треба да се додадат и Евертон, Сандерленд, Астон Вила, Њукасл, Лидс..
Инаку гледано во моментов е четворката од анкетата плус можда Тотенхем. Гледано според титули е Ливерпул, од кога е формирана Премиер лигата е Манчестер, a за мене е Арсенал![]()
е па затоа да ги додајме и другите екипи, оти после 2 години можи во врвот да бидат Њукасл, Мидлзборо, Вест Хем и ПрестонFantom_oh напиша:Да, а кога ќе ја гледаш темава после 2 години, нема да е истот момент.![]()
не се појаки, ама не е фер кон екпитие како Евертон и Вила кои имаат голем број на титули во Англија.Fantom_oh напиша:Демек Лидс, Викомб, Порт Вејл, Престон и компанија се појаки од Челзи ова?:topkaaa:
баш затоа вика да се додадат останатите екипиFantom_oh напиша:Ако гледаме статистички, ќе кажеме дека Ливерпул се најдобри и ќе ја затвориме темава. Овде секој треба да излезе со свое мислење и став, како што излезе ти и гласаше за Арсенал
![]()
armin06 напиша:Ги сакам англиски екипи Ман утд Челси,Липул,Тотнем,Евертон,Вила подеднакво со јасно нагласени симпатии на првите три.
А за потпрашањето Нотингден Форест нормално
Fantom_oh напиша:Мислиш на Нотингем Форест.Иначе доста појак бил Нотингем Форест порано, големо дерби било Бирмингем - Нотингем Форест, како сега да играат некои од големата четворка меѓусебе.