Тоше Проески

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Тоше за мене не е ниту Македонец затоа што има коси очи и како што кажав он има азијатско потекло. Еве ви доказ во слики

Затоа вие го сакате затоа што сте како него азијати од турко-монголско потекло.
Што има врска сега тоа па? Бог да чува и да брани.:pop:

Таква му е конструкцијата на очите.

Ај ако не да разглабаме теории дека не е наш, затоа што има коси очи! :tapp:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Тоше за мене не е ниту Македонец затоа што има коси очи и како што кажав он има азијатско потекло. Еве ви доказ во слики

Затоа вие го сакате затоа што сте како него азијати од турко-монголско потекло.
:bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor::pos2::pos2::pos2::pos2:
Тоше е Влаф мајсторе поголеми шанси има Таркан да е наш него Тоше да е Турчин.Не ми е јасно од каде има откупено права за издавање на тоа цд со Македонски песни Божилак (мислам дека беше).

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Страшна работа,а да го остаевте чоекот да си пее на раат сега и азијат бил не ми се веруе:pos: :pos: :pos:
А тоа што пее на српски,па нека си пее треба и тој пазар да се освојува па пее и на англиски а и збори на англиски колку јас што знам па никому ништо btw секогаш ќе си биде македонска ѕвезда како и да збори го бива бе можат само да му се фатат не сум некој негов голем фан али знам од време на време да го пуштам да го слушам квалитет е

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Супер е Тошката

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
арен си е тој, шо го ругате? :)

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Епа ако може нашата раја да слуша српска музика тогаш и србите нека слушаат македонска музика.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Тоше е наш и точка!!!Ако сака нека пее и на ЗУЛУ!!

Остај го човекот на мира!!!

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
pa mislam deka e balkanska zvezda ali me nervira koga pee na srpski neka si pee na makedonski
Ако останеше да пее само во Македонија и само на македонски успесите на Тоше не да ќе беа преполовени туку ќе беа поделени со 5. Секој паметен ќе го земе она што му го пружа животот.
btw не го слушам Тоше, додека пак некои негови српски песни можам да ги слушам.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
lele ama gluposti! bas za Tose ne mozete nisto da recete, toj sekade kade sto odi kazuva od kaj e, gord na svoeto poteklo, barem toa skoro vo sekoe intervju go kazuva kako mozete da pisete vakvo nesto?! Toa sto gi pee pesnite na srpski e biznis, se prosiruva, stanuva pogolema zvezda... e bas edno devojce vo hrvatska mi kaza deka od tose gi slusaat samo pesnite sto se na srpski ispeani a onie makedonskite ne, epa sega vidi ti zasto toj pee i na srpski...
Tose e makedonska zvezda!

Член од
21 јули 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Lelelelelelel ne mi se veruva :tapp:

Mesto da bideme GORDI deka nekoj Makedonski peac uspeal vo Balkanov.. deka go prifatile vo HRVATSKA i SLOVENIA za koi i sami znaete deka mnogu retko akceptiraat "stranski" peaci vie samo mu barate mani.

Zborite za nesto sto se zafrkaval na nekoj koncert .. a ne ve slusam za koncertot vo Belgrad kade sto pred CELA ARENA pozadi nego MAKEDONSKOTO zname se veese .. za nastapi vo Bugarija kaj sto si pee izvorni makedonski pesni .. za CD-to Bozilak so koe ja donese makedonskata narodna muzika poblisku do omladinata .. nee .. vie diskutirate za IMETO sto go ima CD-to:uvo:

Ne mi se veruva..

Toa e problemot so nas Makedoncite .. nikako nikogas ne si postuvame sto e nase .. samo SRBITE ovie oniee bile ok .. i praele se najubao .. pfff
gluposti

:nenene:

Go postuvam i go podrzuvam Tose do kraj.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
1. Самиот кажа дека отсекогаш ќе е Македонец. (на интервју)
2. Оти сте се загрижиле дали е најголема ѕвезда во МКД или СР, тој Е веќе во Хрватска најголема. Ко шо прочитав во весник.

Член од
11 април 2006
Мислења
122
Поени од реакции
0
Ne postuem toa sto koa ke u Srbija pee i dava intervjua isklucivo na srpski jazik.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е проблем што пее на англиски,туку на српски и што на емисии кога гостува го дрви на српски.
Попогодно за него би било ако пее на македонски и на англиски за да се пробие во Европа и подалеку,а не да остане балканска ѕвезда.Во овие простори кој сака може да пропее и да стане ѕвезда.
А кривицата малку е и на неговата менаџерка,која дури и девојките му ги бира,а камоли јазикот на кој пее.ПУ!

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
знаеш како викаат. "говори српски да те цео свет разуме" :D
btw стварно не ве сваќам што ви смета тоа што збори на српски???
Ако знае нека збори. Во Србија е, ќе збори српски, во Англија англиски, Кина кинески ако знае. Стварно не ми е јасно зашто ви смета тоа :S

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Зборите за Тоше Проевски или за Супер ТОШ...ЕЕЕ??:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom