Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Сонував пред некоја недела дека ја освојуваме титулата оваа сезона (до последно коло се бориме со Интер). Ако играме овака цела сезона, овој сон може да се оствари. Т.е. ако играме цела сезона како во второто полувреме. А таква игра не може да има со Броки, туку со Фоџа, така да се надевам дека од наредната утакмица ќе биде стартер.

Сонував пред некоја недела дека ја освојуваме титулата оваа сезона (до последно коло се бориме со Интер). Ако играме овака цела сезона, овој сон може да се оствари. Т.е. ако играме цела сезона како во второто полувреме. А таква игра не може да има со Броки, туку со Фоџа, така да се надевам дека од наредната утакмица ќе биде стартер.
Браво за триото Зарате-Фоџа-Пандев...
Добро би било и Лацио да биде малку конкурентен па да се вратат дерби натпреварите на Олимпико...
Силни екипи-силна лига...

Лацио прв на табелата ајде скудето е на Лацио :pos2::pos2::pos2:
мала шала

Не само што Пандев го намести пеналот им исклучија играч на Калјари бидејки бранеше пред линијата со рака до тој момент Лацио губеше 1-0.

Бате ако стигнеме до таму со Интер да се бориме за титула добиваме гарант,ама да се спуштиме на земја ја сум задоволен и со четврто место да не се прекурчуваме сеа топката на земја :smir:

Grande Pandev:vozbud:...едно голче и 100 000 евра во џеб:wink:

Бате ако стигнеме до таму со Интер да се бориме за титула добиваме гарант,ама да се спуштиме на земја ја сум задоволен и со четврто место да не се прекурчуваме сеа топката на земја :smir:

Абе и јас сум задоволен со четврто место, само кажав што сум сонувал.

Пандев оваа година ке биде најдобар стелец во Серија А :vozbud:

Браво за Пандев.Вчера беше мен оф д меч! Пеналот и црвениот беа направени ради него. Ја шутна он и еден дибек ја одбрани со рака и доби црвен и оп пенал. Само не знам зашто не му дадоа да шутира.... Ем после си дае прекрасен гол.

CESTITO POBEDA SAMO VAKA SO POBEDI NEK SE PRODOLZI I NORMALNO GORANCO DA BIDE NAJBAR STRELEC DAJ BOZE FORZA LAZIO AVANTI LAZIO

Во последен момент Лацио прати двајца играчи на позајмица,Стендардо во Лече и Баронио во Бреша со што е затворен пазарот за летниов преоден рок.Инаку во игра до последен момент биле Моти од Динамо Букурешт кој зачудувачки наместо во Лацио завршил на позајмица во Сиена???

А вториот играч за кој подолго време се шпекулираше е Креспо,но Лотито во изјавата доцна вечерва истакнал дека Лацио нема потреба од него,Зарате е играч што е иднина на Лацио и дека веќе почнува да го покажува талентот преку двата гола со Каљари...

Малце тесна одбранава со заминувањето на Стендардо,очекував дека ќе остане...долга е сезоната ќе ни притреба со оглед на тоа дека Сивиља има 34 години,Крибари е ван форма,засега Раду и Розенхал делуваат како најстабилни...
Туиа и Диаките се сеуште неискусни за големи натпревари,ама верувам дека лежи голем потенцијал во нив двајца ќе се докажат наредниве 2-3 сезони...

НАПРЕД ПАНДЕВ!!!! Напред Лацио!

Читав дека Пандев ќе ги добие тие екстра 100 000 евра само ако постигне над 10 гола во лигата. Исто така читав дека изјавил дека ќе биде среќен со „секоја бројка на голови над 10“. Зошто ли? ;))))))))

Сепак, добар старт. Само да продолжи така и да игра супер и да дава голови. Закон е мајсторот! :zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom