Z
ZeroStyle
Гостин
ЛЕЛЕ ГЗ ЕЈobicno ne rizikuvam waka ali na ovaa mestovo i e ovde`
ЛЕЛЕ ГЗ ЕЈobicno ne rizikuvam waka ali na ovaa mestovo i e ovde`
на оваа сета убаина у гз и отишла,за погоре ниш не останало:back:obicno ne rizikuvam waka ali na ovaa mestovo i e ovde`
obicno ne rizikuvam waka ali na ovaa mestovo i e ovde`
More mene sve mi se dopagja sto e kaj nejze uste malce da imase pogolemi gradi tamanна оваа сета убаина у гз и отишла,за погоре ниш не останало:back:
Малолетни п****а, овие сигурно ги знаат на памет песните на Слаткар
a PerFeCtlY UnpErFecT RoCkStaR 17.02.2009 22:04da ama ne se site emovci mentalno bolni
Vampyric Addiction 14.02.2009 13:12Ako si emo togash sechish veni...vo sprotivno si SCENE!
a PerFeCtlY UnpErFecT RoCkStaR 10.02.2009 17:17koj ti rece tebe pa deka ako nekoj e emo sece veni?
Emo Boy 08.02.2009 16:12типац олади малце е, ако сам емо не значи дека сечам вени ебате.
Darko Ristovski 13.01.2009 23:54vakvo li e custvoto posle koga emo sece veni?
Одма скака типот
мафија ради...:pos2::pos2:
They Hot Me..овие повеќе личат на топли браќа него на мафијаши:uvo:
сепак мислам дека е пластична пушка ама добро изработенаТипов мислам дека не размислува баш најдобро тоест мисловните функции немусе баш најразвиени, постира доказ на интернет дека поседува 9 поседувал) нелегално автоматско оружје,казниво од 5 до 15 години за ова не му бегаат десет години :pos2:
Жената - кентаур.
Kentaur , ne kentaur .. bi i go zdrvil odpozadi , vratot ko na zirafa ke i stane:pusk::sekss:Жената - кентаур.