VeS
.
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 4.749
- Поени од реакции
- 2.355
Глумат јаки п*чки,а едно огледало асолно не знаат да зачистат
Глумат јаки п*чки,а едно огледало асолно не знаат да зачистат
..ама ни ти не остана рамнодушен ,..нели..:wink:Напишано од Skapanica
Se gleda deka se vlaznes po nego :pos2::pos2::smir:
:kesa::kesa::kesa::nesum:..ама ни ти не остана рамнодушен ,..нели..:wink:
веруј ми,ни едно мушко не глеа огледалото какво им е,не ни примети некој дека е прљаво,или не е,нз:helou:Глумат јаки п*чки,а едно огледало асолно не знаат да зачистат
Зато тука сме женскиве да наоѓаме маани:back:веруј ми,ни едно мушко не глеа огледалото какво им е,не ни примети некој дека е прљаво,или не е,нз:helou:
сакаш да каеш ни кршите филм:smir:Зато тука сме женскиве да наоѓаме маани:back:
VeS, дај ни и ти ваква слика, да видиме дали е чисто твоето.
Сега или одма?VeS, дај ни и ти ваква слика, да видиме дали е чисто твоето.
Не не.. вие само продложете да... на женскава.. ама многу е матно бе незнам како гледатесакаш да каеш ни кршите филм:smir:
само мислата деке девојката е полу гола ги палиСега или одма?
Не не.. вие само продложете да... на женскава.. ама многу е матно бе незнам како гледате
Zemi ja za zena i cudi se posle toa zaso site postari , inkasatori , Jehovini svedoci kaj tebe na vrata idat ))Ovaa na slikata za zhena da ja zemesh, ne samoshto ke treba chistachka da plakjash, tuku i sekoj mesec na plastichna hirurgija za silikonite da plakjash i na kraj pak ke zavrshi u stara plastika u skopska pivara napraena shishenca koka kola
Epa so 3-4 takvi zeni mozes i biznis da si pocnes , so nema da bide losa rabotaA zhena ti ne ti bara pari za povekjeto raboti...
ajdee дискусииии ќе прајме?Epa so 3-4 takvi zeni mozes i biznis da si pocnes , so nema da bide losa rabota