честа
Спор
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 1.317
- Поени од реакции
- 1.033
E не е ферр... зашооо вакаа ми правитее... ! Ахх.. пак се заљубивв.. сакам детални информации за типов !! Одмаа потхитноо!само за девојки :pos2:
![]()
Garant se i navlazni , neli :helou:E не е ферр... зашооо вакаа ми правитее... ! Ахх.. пак се заљубивв.. сакам детални информации за типов !! Одмаа потхитноо!:kesa:
Неможит вака, само еден треба да избериш!E не е ферр... зашооо вакаа ми правитее... ! Ахх.. пак се заљубивв.. сакам детални информации за типов !! Одмаа потхитноо!:kesa:
Секој ден по еден лепотаан ставаат на којштоо јас неможам да му одолеамамММ.. Нема шансии ја вака еден да одберамм.. !Неможит вака, само еден треба да избериш!
Ако сакаш аудиција ќе организираме, нешто!?![]()
Леле Кој Погледдд..:wub: :wub: ахх срцевв удар ќе добијамм :kesa:а сакаш уште? нема проблем
![]()
ne se plasi , tipot znae vestacko disenje ..:pos2:Секој ден по еден лепотаан ставаат на којштоо јас неможам да му одолеамамММ.. Нема шансии ја вака еден да одберамм.. !
Леле Кој Погледдд..:wub: :wub: ахх срцевв удар ќе добијамм :kesa:
Народов го фати Девил-кинг манијаПрегледај го приврзокот 9743
ГреФче бе!
Линк од профил..
http://www.hi5.com/friend/p319277943--Hacked By z3r0-s4m1r--html
Дај бе линк од профил!а сакаш уште? нема проблем
![]()
Овај растит национална шума... зато нешо прочистен воздухов
Aма го нема сега да ме спасиииne se plasi , tipot znae vestacko disenje ..:pos2:
Signalot za spas go zapali .. Facamen odma ide !!Aма го нема сега да ме спасиии![]()