Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
About Me

Vakov de4ko kako mene e retka pojava jas koga izlagam u grad idam picnat kosulica farmerica cipelica ova ona jas sum de4ko od elitata aloo ova ne e farsa jas sum de4ko na nivo baska mlad zgoden i neophoden mislam devojko gotovo kraj na muabetot

Favorite Music

Srpsko se razbira Djogani,Fanky G Bubamara,Zeljko Samardzic,Zeljko Joksimovi4,Ceca,Aca Lukas,Dino Merlin,Dzej,Sinan,Mile za top epten extra provod.Od nasive tuka se Vr4ak se razbira Jovan Jovanov,Lambe, Elvir Mekic ...... Favorite TV Shows

Kasandra najbolji bese nema so tuka nema konkurencija
SELJAK

кхм ...! значи тука делува обратно пропорционалниот принцип кој обОжувам да го применувам.Парафразирам :
"Ваков дечко како мене има на секој чекор и у Скопјево можеш да ги ринеш со лопата. јас кога искачам од моето село идам у град и притоа окачувам некоја бесна кошулица по можност да е шарена и и уз тело.
исто така љубам и тесни фармерици со висок струк за да може да ја соберат гореспоменатата кошуља. фармериците ми се долче и гаВана од шутка и само јас имам такви во цело село. а за ципелиците да не почнувам. лаковани , шпицести мф мф . е сеа нели ово оно ау нешто јас сум си од сељачаната и коа викам алооо сакам да кажам и телефон имам ,а башка иам памет на 6 годишно дете . колку сум згоден толку сум и неопходен , а пошо не сум згоден јас сум далеку од неопходен "

ај доста е за музиката е јасно :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355

Феномен

Џомба
Член од