- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
опериран си од хумор? :nesum:znaete li vie luge kolku e ova tema zlobna i debilska??????
dali zasluzuva ova tema 700 strani diskusija????
se sto se pravi vo ova tema e podsmevanje na tugi izgledi i nekoisi bezvrska fotki sto gi imat staveno na net.
a zosto da se podsmevate na tugi izgledi i na tugi fotki koga moze da si postirate vie sami vasi fotki i remetese megusebno???? nekoja debilska fotka sto ste ja napravile samite so akni po liceto ili protezi na ustata ili ne znam sto ili taka ne vi e ubavo vaka vi e polesno ke se podsmevate na drugi i ke si ja nadopolnite vasata slaba samodoverba i ke se tesite samite sebesi.
vo ova tema izgleda se sobirat site "sovrseni" luge i si davat sebesi pravo da jadat burek kako nekoj drug izgleda.
Zar site luge se ubavi i bez mana zar nikoj nema mana ili smesno vi e da igrate majtap so tugi faci a ne ste se videle samite sebesi po ogledala, site sto ste tuka ste nekosi vid samobendisani tipovi ili 15 godisnici ili 25 godisnici koj se zaglavile u pubertet.
исти се..плукната е на неа..
Од толку идиоти на Хи5 баш овој ли најдовте да го ставите тука беznaete li vie luge kolku e ova tema zlobna i debilska??????
se sto se pravi vo ova tema e podsmevanje na tugi izgledi i nekoisi bezvrska fotki sto gi imat staveno na net.
a zosto da se podsmevate na tugi izgledi i na tugi fotki koga moze da si postirate vie sami vasi fotki i remetese megusebno???? nekoja debilska fotka sto ste ja napravile samite so akni po liceto ili protezi na ustata ili ne znam sto ili taka ne vi e ubavo vaka vi e polesno ke se podsmevate na drugi i ke si ja nadopolnite vasata slaba samodoverba i ke se tesite samite sebesi.
vo ova tema izgleda se sobirat site "sovrseni" luge i si davat sebesi pravo da jadat burek kako nekoj drug izgleda.
Zar site luge se ubavi i bez mana zar nikoj nema mana ili smesno vi e da igrate majtap so tugi faci a ne ste se videle samite sebesi po ogledala, site sto ste tuka ste nekosi vid samobendisani tipovi ili 15 godisnici ili 25 godisnici koj se zaglavile u pubertet.
Фала ти Господе што ни прати уште еден ваков добар човек..Сеуште неможам да сфатам како можев да зборам така за тие личности кои самите од себе прават будали со ставање дебилни слики на хајфајв,топ.цом.мк,пријатели и сл. Ете од сега па натака треба оваа да се затвори и типов ке може мирно да спие..znaete li vie luge kolku e ova tema zlobna i debilska??????
http://tasi4i.hi5.com
14 години има бе ...а веќе се моли на сатаната ЉоЉ.
Плус видете и статус
Од толку идиоти на Хи5 баш овој ли најдовте да го ставите тука бе.Го навредивте човекот ..
![]()
Таман работа дека е во ред ама никој не им е крив што они си ставиле такви идиотски слики...Ок те поштуем постар си ама еве види ретарди има колку сакаш ако не ти се верува цирни го линкот шо го постирав пред 1-2 минутиhehehe epten duhovito ne se seiraj i jas sum postiral komenti i sum se potsmeval ama ako sedis i razmislis malku pojke ke vidis deka toa ne e vo redi jas sum postiral 2 komenta tuka ali ne na toa kako izlgedat lugeto
plus sum star clen ne me ima postirano nikoj posto nemam Hi5
Фала ти Господе што ни прати уште еден ваков добар човек..Сеуште неможам да сфатам како можев да зборам така за тие личности кои самите од себе прават будали со ставање дебилни слики на хајфајв,топ.цом.мк,пријатели и сл. Ете од сега па натака треба оваа да се затвори и типов ке може мирно да спие..
п.с. ако ти смета не ја кликајебате глупиот
едит:http://tasi4i.hi5.com погледни и ке ти стане јасно зашто се за ремет
прво ако он е во пубертет, немора да се симнуваш на негово ниво.обрати му се со речник што човек на твои години треба да го има, можеби ќе научи нешто.ti prvin od pubertet treba da izlezes i da prestanes da drkas 3 pati dnevno posto ke dobies izgorenici od 3t stepen u dena raka i neka ti se iscisti facata od akni posle igraj stap so drugite sto ne postiras neoja fotka tvoja da vidime neli ti si covek so golema samodoverba aj da vidime postiraj nekoja debilska fotka za da ti prajme remetili nemas muda ti ebam toj tvojot prost pamet od 2 godina gimnazija.