Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Кој ти курац тебе па да го нарекуваш СЕЉАЧИШТЕ а градски ? Демек Струмица село или кој ти беше филмот ???
Колку за инфо, има разлика меѓу сељак и селанец. :salut:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Објасни им на „таквите како мене“ де. Тоа што ќе ми „објасниш“ во живо е друга прича.
Едит: Ти си дефиниција сељачиште. Бижутерија, демек златен ланец, цвикери за сонце и у темница, каиш со сељачка „тока“, гаќи надвор од фармерки, обетка на уво, пазарски фармерчиња...
Хаха , епа позајми ми го твојот оригинал каиш :tapp:

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Бар не е сељачки, а и курот ми е поголем од токата, што не е случај кај тебе :)
Ах бе буљаш , немораше да откриеш пред јавноста дека те имам јавано ц ц ц

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Ах бе буљаш , немораше да откриеш пред јавноста дека те имам јавано ц ц ц
Се што имаш јавано ти е стапот на Андреев, јасно ни е тоа на сите :pos2:
Не се секирај Наоми Кембел, не те кажуваме на твоите дома.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ау колку ова интерно реметењево...:pos:
- ама не разбирам зш се љути ДаркВалкер ако го ремета, види позади ја сам стаев слике кј шо сум сликуан со мечиња па нишо...:tapp: и тоа што не знаеш да прифатиш шала на твоја сметка те прае поголем ,,сељак,, не дека си од село туку таке се понашаш...:toe:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Реков јас, сељак е карактерна особина, не се однесува на струмичани.
Сељаци има еден куп и во Скопје. Излегуваат во Priority, City, B2 (Жаре)...

Ама него друго го тангира во целава ситуација. Сигурно му бил една од девојките на Андреев, па не сака јавно да му го дираме дечкото :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Стварно што го брани Андреев? Незнам што беше целата поента? Го брани зашто не е сељак или нешто со Струмица му текна? Не ми е јасно.... Шала малце не е на одмет...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Јас да ги бранев сите пациенти од Скопје што поминаа на темава само затоа што се од Скопје... На што ќе личеше тоа?
Не, не го брани затоа што е од Струмица, има друга приказна во целава дискусија :back:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Еј еј еј, што ви стана бе?:nenene:
Абе оваа тема ми е најбоље за релаксирање после сите гадни работи што ми се случуваат во денот.Бришете си ги постовите и ''Let the 'remet' continue.''

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Па тоа е нивото. Жестока дискусија за ХИ5.

ај лапајте ташаци

лог аут

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Јас да ги бранев сите пациенти од Скопје што поминаа на темава само затоа што се од Скопје... На што ќе личеше тоа?
Не, не го брани затоа што е од Струмица, има друга приказна во целава дискусија :back:
Андреев да речеме ајде заслужува ремет поради тоа што го работи , али коментарите со навредливи содржини што му ги напиша не ти беа на место пошто Андреев ми е генерација и школски на мој другар и го познавам многу добро , Колку за информација Бранко Андреев има многу висок коефицент на интелегенција , ученик на генерација беше , го работи тоа што го сака без разлика дали некој му пречи или не ,така да твојот коментар од типот „СЕЉАК“ не ти беше на место, затоа друг пат пред да напишеш нешто , ремети , не велам не , но пази за кого и како пишуваш , пошто има лица што и не се баш за реметење... удри се по главата која ти служи само за фризури праење , уште малце и за тоа нема да ти служи :smir: Ме изнервира тоа што даде многу погрешен коментар за ова личност... а за другите работи кои се мегу мене и тебе ке ги разјасниме на друг начин :smir:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Можеби сте го пофалиле напредокот кај девојчево, но ми е мака да ги разгледам сите стотици страни, па само ќе ви покажам кое ...
Се сеќавате на ова?

Еее, тоа е сега ова!

и ова

кое се вика "Аll Eyez On Me", како и ова

наречено "I'm the star...", па имате "Моето најубаво грбче"

со контра ефект од ова

Се надевам дека нареднава година ќе е поплодна и ќе и донесе и некоја насловна страна на некое машко списание. Жалосно ќе е ако не успее на целиот вложен труд ...:cry::cug::aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom