BUCH
---
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 616
- Поени од реакции
- 20
a kade uciteСо мене учи!
a kade uciteСо мене учи!
ти голем си:pos2::pos2:
дај бе и мене
не е човечки овде да остаам мсн по ппДај и мене
Не е хумано на агора да не се прати таква мсн!
ЕЕЕј, имаш репутација од мене..само штета што ќе ти се покаже како сиво..во спротивно на физичките закони е ти да бараш мсн од женско...ама ај правила се за кршење=)
едит:не кажујте дека ја сум ви го дал
фала...иии кој шмекерски фори ти ги поседуваш:pos2::pos2::pos2:ЕЕЕј, имаш репутација од мене..само штета што ќе ти се покаже како сиво..
Хмм... јас мсн та ја добив како подарок од небото, падна како метеор, во метеорот имаше ливче со нејзината мсн.
Уште да ме адд не...фала...иии кој шмекерски фори ти ги поседуваш:pos2::pos2::pos2:
аман бе ти све сакаш...полека малцеУште да ме адд не...
сите гледаме слики бе у втор план е мсн-то:pos2::pos2: а кај учите??/Иначе да има 15 години се вика мона и за мснот пишете на профил тука да не ми бришат мислења модераториве
ЈБТ btw оваа скината е така викаат а и се глеасите гледаме слики бе у втор план е мсн-то:pos2::pos2: а кај учите??/
Ги има вакви многу во јбт?????ЈБТ btw оваа скината е така викаат а и се глеа
па наравно од каде од друго место а дека е скината и ја типуем на тоа..останува некој да провери на делоЈБТ btw оваа скината е така викаат а и се глеа
Скинати? 90 посто се скинати. Од сите генерации има по едно 20-тина кои спиеле со Командант Коки како прво, а за други да не правиме муабет.Ги има вакви многу во јбт?????