П
Паган-др
Гостин
Би и го.
Би и го.
Оваа Мери за бегалка ке ја земам. Не ја сакам мајка и неа ја сакам зашто е невина.
This is odmazni4ka's best friend - boyfriend .
Еднаш ретардиран-засекогаш ретардиранThis is odmazni4ka's best friend - boyfriend .
Are You Fucking Kidding Me??!!?:nesvest::nesvest::nesvest:This is odmazni4ka's best friend - boyfriend .
како ми налетаа овие денеска.
од една слика си напраил цел албум од десет.
ај презент Сексперт ....линк........
статус на малиов
sakam da gi ebam site zenski od palnka poso nemozam da ja ebam majkami aj pisete koj saka so mene pozz sakam ve site
13 години,13 години и стрејнџ лукинг грендпа ин д бекграунд
фаци
Локација
Секспертот не знае англискикако ми налетаа овие денеска.
од една слика си напраил цел албум од десет.
ај презент Сексперт ....линк........http://www.hi5.com/friend/157811200--SeXperT--Profile-html
статус на малиов
sakam da gi ebam site zenski od palnka poso nemozam da ja ebam majkami aj pisete koj saka so mene pozz sakam ve site
13 години,13 години и стрејнџ лукинг грендпа ин д бекграунд
фаци
Значи како си се наоѓаат луѓето...This is odmazni4ka's best friend - boyfriend .
И јас биБи и го.
мора бе како неНе мора сите да ги знаеш .
веќе кога ја спомна, шо бидна со неа ? нели имаше нешто закани за тебе кога ќе почнете со школо... заедно уче(в)те? малце се одалечив од таа тема, ама сеа ме заинтересира пакThis is odmazni4ka's best friend - boyfriend .
Чим помина први септември, а јас сум на форумов, значи тоа од одмазни4ка беше празно млатење слама .веќе кога ја спомна, шо бидна со неа ? нели имаше нешто закани за тебе кога ќе почнете со школо... заедно уче(в)те? малце се одалечив од таа тема, ама сеа ме заинтересира пак