D&G Не и значи Долче и Габана туку Д е името на дечко и, а Г на Гала.Во првите два албума ми личи подобра и од Никол Кидман, а во третиот албум D&G (Dolce and Gabana) ми личи како ефтина изработка на фото Рекс.
не ме прашуваш мене али ај ќе ти одговорам.Разор кај учат овие бе?
А не сфаќаш дека се зафркавав за тоа?D&G Не и значи Долче и Габана туку Д е името на дечко и, а Г на Гала.
изгледа не сватилА не сфаќаш дека се зафркавав за тоа?
Како може некој ова да го сфати сериозно?Во првите два албума ми личи подобра и од Никол Кидман, а во третиот албум D&G (Dolce and Gabana) ми личи како ефтина изработка на фото Рекс.
Галена...звучи познато...не ме прашуваш мене али ај ќе ти одговорам.
Галена ја знам уште од забавиште.Имам учено со нејзе до 4то во Кочо Рацин.Сега учи гимназија али не знам точно кој клас.
Дино заврши гимназија.
можам да напишам реферат за неа али ме мрзи
Галена...звучи познато...
Една има од Кире Гаврилоски, и оваа колку што знам
Не ја познавам...ама да погодам.Гимназија учи?
Галена ја знам уште од забавиште.Имам учено со нејзе до 4то во Кочо Рацин.Сега учи гимназија али не знам точно кој клас.
Епа џимеј, моја стара навика.Читам пост до пола, а после не.И не сум забележал:kesa:
ѕвер сиЕпа џимеј, моја стара навика.Читам пост до пола, а после не.И не сум забележал:kesa:
Ме изнасмеа баремЕпа џимеј, моја стара навика.Читам пост до пола, а после не.И не сум забележал:kesa:
Таја имат дечко, мажена е ? Се дупит ? Ојт со типој само шо имет пари и се познати фаци?ѕвер си
Да, најверојатно :smir:Таја имат дечко, мажена е ? Се дупит ? Ојт со типој само шо имет пари и се познати фаци?
1.дечко има во секое времеМе изнасмеа барем
Таја имат дечко, мажена е ? Се дупит ? Ојт со типој само шо имет пари и се познати фаци?