- Член од
- 18 септември 2007
- Мислења
- 2.547
- Поени од реакции
- 33
Mислев дека до сега се имам видено на Hi5, ама ова е :pos2:. И машкиве се пошмизлија...
Mислев дека до сега се имам видено на Hi5, ама ова е :pos2:. И машкиве се пошмизлија...
Али газенцево му е добро
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:Али газенцево му е добро
ХАХАХАХАХАХАХ :pos2::pos2::pos2::nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
да се шмизлосам и јас?
можда пак така ќе фатам женска...
ај ојдов да се сликам во вецено
:salut:
Гледај да се сликаш во огледало оти нема да ја прифатиме сликата... А, и муцките да ги напрчиш.:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
да се шмизлосам и јас?
можда пак така ќе фатам женска...
ај ојдов да се сликам во вецено
:salut:
Тоа да...али не и ја сваќам позава, сигурно е некоја нова оригинална поза...клечеча:pos2:
Мене ми личи на реклама само не ја сватив дали нејзе ја подмачкуваат или сосем нешто другоТоа да...али не и ја сваќам позава, сигурно е некоја нова оригинална поза...клечеча:pos2:
О мај о мај о мај
оу мај гад... памела од гватемала со јаболко...