Добро, значи, сликава е О Д В Р А Т Н А!
и секако коментарите:“slikava e u wc slikana ali mn e top neli heh ??????”
mnogu obozavas u wc da se slikas ali nema veze!!!!topce si na fotkava
TOP SI NA SLIKAVAAAAA
:nesvest:leleeee martin4e slikava e prekrasna ...kiss4eeeeee
Абе коментарите на сликата се у стил: Ја ќе ти пратам убаво коментар4е, после ти мене, важи? киссссс4еХа,ха,ха.... Коментарите за сликата се..... хахаха....крај..
За да не им ги глеаме чергичињата и јамболиите у дневнаОд сите соби во куќата, не знам зошто најомилени им се вецето и кујната, и тоа увек се редат пред фриждер или пред казанче.
И да, како може да биде топ замачкана слика на која изгледаш како да си му избегал на гробарот од пред лопата?
i ewne4eto se slikase do boljer,se sporeduvase dali oslabnalaОд сите соби во куќата, не знам зошто најомилени им се вецето и кујната, и тоа увек се редат пред фриждер или пред казанче.
И да, како може да биде топ замачкана слика на која изгледаш како да си му избегал на гробарот од пред лопата?
Толку беше од вендета грл?
ВРАТИ НИ СЕ !!!! :tv:
П.С. Петиција да и потпишеме ако не, веќе ништо не е исто на темава после неа :cry:
epa toa ti e mozok na kokoska kilaza na kitКажала на цел клас дека ја има на Кајгана форум ремет тема. Јас да сум на нејзино место ќе ќутам, главата во торба. Не име и презиме, планета на живеење ќе сменам, а не па да ширам на други.
... и итрина на вепарepa toa ti e mozok na kokoska kilaza na kit