TheBestTipster
Избраниот
- Член од
- 8 март 2008
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 97
Оваа знаете во шо возило излага у град ?
- У виљушкар .
- У виљушкар .
Абе ај утепаате га не за друго потила сее додека е читала па саа по слаба ке е па и услуга и праате и продолжувате живото до другио велигден.
Не и треба прирачник не претеруј ... И треба само глобус и компас !!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Абе оваа и мсн имала ... Затоа го глеам лавот пред зграда ми се дере : „ Абе да ви ебам мајката кој ги мобилизирал свињите !!!!??? “
Вистина ми е жал шо не можел да ја измери точната цена. Некаде 300 денари. Во месара ги има многуEwen4ee напиша:*Ako nekoj te ostavi nekoj da taguvash, smetaj deka ne bil dovolno sposoben da ja proceni tvojata vrednost.
Да видиме кандидатите кој ќе се вљубат во нејзината насмевкаEwen4ee напиша:*Nikogas ne prestanuvaj da se smeesh niti koga si tazna bidejkji mozebi nekoj kje se vljubi vo tvojata nasmevka
Оваа надежта, мислам дека треба да ја заборави со овој изглед и карактерEwen4ee напиша:ljubovta im doaga na onie koi seuste imaat nadez,iako bile razocarani,onie koj seuste veruvaat iako bile izlazani,onie koi seuste ljubat iako bile povredeni!
Треба да и дадат Златно Копито !!http://frose-champs.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1342185095&ownerId=138154876&albumId=160593656 zlatna patika za najdobar atleticar:pos2::pos2:
не бива , премногу место зафаќаСтајте ја во тагови одмазни4ка...
ЗАСЛУЖУВА ваков вепар да фаќа место во тагови