Н
'Никола'
Гостин
Супер е, многу наликува на ZP. Е добро ме потсети, одамна ги неам слушнато, да прочепкам што имаат ново.Добар е а?
Супер е, многу наликува на ZP. Е добро ме потсети, одамна ги неам слушнато, да прочепкам што имаат ново.Добар е а?
Супер е заменава. Каков висок глас има батево.Добар е а?
Мастерпис, штом ова може да ти влезе во душата, се квалитетно што е , може. Врхунац!:smir:Еве нешто за FallenHypaspist
Ја па не сфаќам зошто воопшто слушањето одреден жанр на музика дига на некое повисоко или спушта на пониско ниво од другите,всушност зошто луѓето се етикетираат според музиката што ја слушаат.Како на пр.мислат дека со слушањето постанале хард-кор, а пред тоа не им се слушал гласот во друштво.
Таман работа да се етикетираме, спомнав дека неможам да бидам жртва на некој стил и да го ограничувам мојот поглед, а тоа со жарновите оти има нивоа па најверојатно не ти е сеедно дали јадеш некое чоколатце од 5 денара што сите ти тврдат дека е убаво и дека сите го јадат, а ти да си бидеш оргинален и да го сакаш квалитетот на пр на Метро што знаеш дека навистина е убаво и вреди .Ја па не сфаќам зошто воопшто слушањето одреден жанр на музика дига на некое повисоко или спушта на пониско ниво од другите,всушност зошто луѓето се етикетираат според музиката што ја слушаат. :icon_bigg
На мене ми се сфиѓат.Охриѓани,добри се, само уште да се вратат на музиката пак.Иначе нивна авторска.Кажете мислење