Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Таа озбилна била?????Не се зезала?!?!?!?!?!?!? аииииииииииииииииии:kesa:

Љубим ти миленце... Гарант ги има на Кадевечер овие.

Не знам како не ги забележавте телефоните. Сите ги ставиле на биро, да можеа и тој со кабел што им е ќе го ставеа на биро. Штета, прекраток бил кабелот.

Шо ке им е на овие две таков монитор ебаго. Гарант и некој ѕвер писи имаат, ја ке се мучам со ова. ц ц

Шо ке им е на овие две таков монитор ебаго. Гарант и некој ѕвер писи имаат, ја ке се мучам со ова. ц ц

Сфати еднаш, ние црнците ќе си тераме со еднојадрени. Овие богатите-белците ќе земаат квадро, со 8 пси слота, двојна графичка со те-ве аут, 600 ватно напојување, троен кулер а некаде и течно ладење... разбираш, Блажо разбираш.

Damn racists!

Битолчанка чупево ?

зелено-бела, со Јове на стадион оди. :)

Сфати еднаш, ние црнците ќе си тераме со еднојадрени. Овие богатите-белците ќе земаат квадро, со 8 пси слота, двојна графичка со те-ве аут, 600 ватно напојување, троен кулер а некаде и течно ладење... разбираш, Блажо разбираш.

Damn racists!
Тоа што компјутерот главно го користат за хај фајв уште повеќе ме тера на плачење. Али ај да не терам оф топик

Не бе, јас онака спамирав да видам колку од овие гостиве од ЈеБоТе ќе се закачат на подфорумот. Ништо дечаци, сепак само лажна тревога... ќе преживее вашиот профил, неизреметен уште еден ден. Џабе 64 присутни на темава. :wewe

не само за hi5.. и за msn исто (:
... али најтрагично е коа се соберат 2-3 другарки кај една и праат „фотосесии“ за на hi5.. ццц, комплекс.

Знам дека Господ ке ме казни, ама ај :)

Лејди МармалејдИ

Пази МЕЧКА!!!

СамосЉик Сwцка!

N.e.R.D

Фацка и пол

Можеби, и други покасно ако имам време.
не си нормален еј:vozbud::vozbud::vozbud:
ова намерно ги бараше или...:pos::pos::pos:

Јас мислам дека женската популација на Hi5 има најмногу шо да покаже за сеир...

сите женски се нарциси, а тоа фотосесиите и се стриктно професионални (:
линк линк линк
дај момево да видам профил, ме заинтересира:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk:

Damn racists!

Тоа што компјутерот главно го користат за хај фајв уште повеќе ме тера на плачење. Али ај да не терам оф топик
маме му ебем, стварно еј:cry::cry::cry:

Неписмени, ке им се расипе екранот што го мава сонце.

Нема гајле бе колку помалку бои на екранот толку поубави им се автопортретите....

За наредните избори ќе формираме партија "уПМ"(унија на пореметена младина) ...и ќе се бориме за правата на малолетничките за да добијат дозвола за силикони уште на 14години...и за дозвола на идење со минич у школо!!!

п.с дополнете
:kesa::pos::pos::pos::pos:

може и дозвола за снимање порничи за време на училишен одмор:vozbud:

-И плус на сите заинтересирани актерки ќе му бидат дадени дигитални камери на привремено користење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom