Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, другар му е со мене во генерација. Овој уште не е за во педер лигата.
Од ЈБТ кај мене има уште едно 5-6 гејчиња, утре ќе ги најдам:)

Не не не... фала, не делам гратиси за концерт на Бокица. :)

каде се сеа ти ПЕТА да го спасат кутрево
демек од Албанија била оваја
уффф!!!

иначе ги стаив овие колку да не е само прашањево на постов наиме сте приметиле дека има се поголем број Ромунки со заклучен профил само за “пријатели’’ ??
ко демек ние не би ги дружелеhihi
http://www.hi5.com/friend/photos/di...317795534&albumId=154673524&ownerId=201697763

Цитат:
Напишано од dzimej
Hello! My name Marjan. I whant Hi5 profile like all my friends. My girlfriend register me profile becoze i dont now much internet. Here in Macedonia very expensive. I love her (very much). If U like my profile give me 5! Hi5 all yous!

Who I'd Like To Meet

I want meet nice whestern girlies for chitchat and sexytime - preference lady with yellow hairs, with plough experience and little or no history of retardation in family. I would like to meet you and make romance inside you. If you agree be my wife then you will come my beaitifull country Macedonia, I will give you television with remote control, a red dress, two strong shoes, I will love you and care for you, we will be as one... but if u cheat on me I will crush you! Also I like meet nice men, as friend - no sexytime.

Се надевам нема да ми замери.

:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Бог да чува
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Бог да чува

хаха Борат. Закон:pos2:

каде се сеа ти ПЕТА да го спасат кутрево
демек од Албанија била оваја
уффф!!!

иначе ги стаив овие колку да не е само прашањево на постов наиме сте приметиле дека има се поголем број Ромунки со заклучен профил само за “пријатели’’ ??
ко демек ние не би ги дружелеhihi
Фљоља бе :pos::pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

To: Мартина Subject: Hello lepotice!!!
Date: May 5, 2008 6:46 PM ne e ubo da me manjacis a da ne mi pustis pokana za prijatel!!! Aj jas ke ti pustam ne zs nie Ohrigjani ne sme tolku pokvareni kolku so mislite!!! pozz...

Го гледав неговиот профил и ми го прати ова!http://javascript<b></b>: markAsSpam('208204591', '1317924368', '1', '1210005965324');
ТЕШКО МУ Е ЗНАМ :) МУ НАПРАИВ НОУ ТЕНКС :helou:

Колку години има оваа бре!:ija: Аман :). А некои таму оставале коментари од типот: вери хот, лавли смајл...:nesvest::lud: Пу е*ате грдата, ми се повраќа :nesum:
Накај 60 и нешто:pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom